Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: 18 Terörist Yakalandı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstelik islamın getirdiği ölçülerle ,işini hakikaten iyi bilen din bilginleri bir araya gelip ceza hukukunu düzenlerlerse benim buna itirazım olmaz..ve gerçek islami ölçülerle düzenlenecek ceza hukukuna en büyük desteğide ben veririm.....ancak emevi uydurması bir dini getirip islam diye karşımıza koyarlarsa ve recm,kol kesme vb. vahşilikleri din adına yapıyoruz derlerse o zaman oturur bende onlara susmamak üzere islamı anlatmaya başlarım....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar asılmadıkça bu ülkeye rahat yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hala iranda eskiden ırakta ve afganistanın bazı bölümlerinde bu kurallar geçerlidir oralarda çok fazla suç olmuyor sebebi ise ciddi cezalar olmasındandır
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hala iranda eskiden ırakta ve afganistanın bazı bölümlerinde bu kurallar geçerlidir oralarda çok fazla suç olmuyor sebebi ise ciddi cezalar olmasındandır
    selametle
    öyle ağa...cezalar sert olduğu zaman suç oranı düşer...önemli olan bu cezaları koyarken alınan ölçülerdir...sen gidipte dünyanın en müreffeh ülkesi finlandiyanın ölçülerini alırsan,yada o ülkeyi yöneten diktatör islam ölçülerini bi tarafa koyup sırf kendi sadist duygularını tatmin etmek için kafasına göre bişeyler yazarsa işte bugünkü türkiyenin ve diğer müslüman ülkelerin perişanlığı gibi olur.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülkede koskoca başbakan idam edilip öldürüldü yani devletin başı bu şekilde öldürülüyorsa suçu ne olursa olsun önüne geleni yakacaksın
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ülkede koskoca başbakan idam edilip öldürüldü yani devletin başı bu şekilde öldürülüyorsa suçu ne olursa olsun önüne geleni yakacaksın
    hemde adamcağızı uyduruk kaydırık sebeplerle astılar...ben açık açık söylüyorum...şu teröristleri hapiste yatırdığınız her gün benim ve tüm vatandaşların vergilerini o it soylarına yediriyorsunuz...helal etmiyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o dönemdede idamı gerçekleşmesini saglayan amerika idi idamdan birgün önce bildiri yayınlatıp idama karşıyız diyende amerika idi
    biz 27 mayıstan sonra düzlüğe bir türlü çıkamadık ve bu kafayla gittiğimiz sürecede çıkamayız!!!
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 leşim var istesinler bana görev düşsün gene giderim.hakkari dağ komando taburu

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri