Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
38 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Barış Akarsu'nun hayata dönmesi için tüm umutlar tükendi!!(VEFAT ETTİ)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle Barış AKARSU'ya yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum.
    İnşallah Allah onu sevenlerine bağışlar.

Bu bağlamda Bir konuya da dikkatinizi çekmekte yarar görüyorum,
    İnsanlar öldükten sonra TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKMEK YERİNE,
    Bir insanı yaşatmak için birşeyler yapabiliriz/yapalım.
    Bahsettiğim çalıştığım aşağıdaki linktedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sevgiler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kerim Tekin'de trafik kazasında gitmişti..İnşallah Barış Akarsu kurtulur..

evet kerim tekin'de trafik kazasında hayatını kaybetmişti.vede şöhret basamağına ulaşmışken inşallah barış akarsu'da aynı kaderi paylaşmaz.
    Allah yardımcısı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah acil şifalar versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Alıntı Bora44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle Barış AKARSU'ya yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum.
    İnşallah Allah onu sevenlerine bağışlar.

Bu bağlamda Bir konuya da dikkatinizi çekmekte yarar görüyorum,
    İnsanlar öldükten sonra TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKMEK YERİNE,
    Bir insanı yaşatmak için birşeyler yapabiliriz/yapalım.
    Bahsettiğim çalıştığım aşağıdaki linktedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sevgiler.
    allah allah...acaba benmi yanlış gördüm???bak paşa kardeşim o verdiğin link maddi yetersizlikler sebebiyle tedavi göremeyen bir vatandaşımıza katkı sağlayabilmek için açılan bir kampanya ile ilgili...buna elimizden geldiğince hepimiz duyarlıyız..lakin ağır bir trafik kazası geçirmiş ve yaşaması mucizelere kalmış bir insanla ilgili bi topicte,heleki olay çok sıcakken,yardım kampanyasının linkini bi nevi gözümüzün içine sokarcasına getirip buraya ve aynı olayla ilgili açılmış diğer topice koymanı yadırgıyorum ve bunun şık bir davranış olmadığı kanaatindeyim...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insallah iyilesir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konular birleştirilmiştir!!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cuma akşamı doğum gününü kutlamaya giderken Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu hayati tehlikeyi atlatamadı. Dün, Prof. Dr. Atilla İdrisoğlu'nun yaptığı "Barış'ı gençliği kurtarabilir" açıklaması ise sevenlerine umut verdi.

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla İdrisoğlu, Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı Barış Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili, ''Hastanın genç olması her şeyi değiştirebilir'' dedi.

Akarsu'nun yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesi'ne gelen Prof. Dr. İdrisoğlu, sanatçının sağlık durumuyla ilgili doktorlarından bilgi aldı.

Prof. Dr. İdrisoğlu, hastaneden ayrılırken yaptığı açıklamada, Akarsu'nun sağlık durumunda bir değişiklik göremediğini kaydetti.Prof. Dr. İdrisoğlu, şöyle dedi:

''Hasta, ventilatöre bağlı olarak uyutuluyor. Uyuyan bir insandaki genel tablo. Ama ciddi bir travma geçirmiş. Bu durumun çok benzer örnekleri var, ama beklemek dışında başka bir şey söyleyemeyeceğim. Hastanın genç olması her şeyi değiştirebilir ya da... Burada sadece beyni düşünmemek lazım, tüm vücudu düşünmek lazım. Beyin iyiye gidebilir, ama başka bir organ bize problem çıkarabilir. Onun için bütün vücudu kontrol altına almak önemli. Yoğun bakım ünitesindeki doktor arkadaşlar bu konuyla ilgileniyorlar.''

Bir gazetecinin hastaneye gelmesini kimin istediği sorusuna Prof. Dr. İdrisoğlu, ''Ailenin isteği üzerine geldim'' yanıtını verdi.

Özel Bodrum Hastanesi yetkilisi Opr. Dr. Abdullah Servet de Akarsu'nun başka bir hastaneye sevk edilmesine gerek olmadığını, gerekli tedaviyi yaptıklarını anlattı.

Servet, ''Destek tedavisine devam ediyoruz. Buna rağmen organlarda belirli aksaklıklar var. Onun için iyileşme yok. Bu, daha da kötüleşme biçimine dönüşebilir'' dedi.

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili bir soruya ise Opr. Dr. Servet, ''Kontrolümüz altında. Korkulacak bir şey yok'' yanıtını verdi.

kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH'TAN acil şifalar diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah acil şifalar versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri