işlerine geldimi nasıl doğruları söylüyorlar bravo işte hep böyle her alanda gerçekleri yazsınlar.halkı aydınlatsınlar
Teşekkur: 0
işlerine geldimi nasıl doğruları söylüyorlar bravo işte hep böyle her alanda gerçekleri yazsınlar.halkı aydınlatsınlar
arkadaşlar d-smart şu anda yok satıyor..elimizde kalmadı ...gelen mail örneğinide bakabilirsiniz...akşam gazetesinin digiturkle ilişkisini biliyormusunuz?.
böyle şeyler olacaktır...d-smart daha 12 bin kutu satmıştır diyor..doğru çok iyi bir rakkam...3 ay oldu çıkalı...digiturk ilk sene ancak 30 bin abone topladı...ta ki lig maçlarını alana kadar..digiturk ü büyük tehlike beklemekte bunlar da farkındalar..en iyi karalama kampanyası forum ve gazetelerde olur..neyse yorumları siz yapın sizlere d-smart hakkında bilgiler göndermeye devam edeceğim..unutmayınki d-smarta ait 44 kanal var..digiturk ün ne kadar?..sizce başedebilirmi?..en azından bu gün kanallarını digiturkten çekse dıgıturk düşünmeye başlar..bir kanal d bir star bir kral olmadan digiturk nereye kadar?..sanmıyorum digiturk yakında barışma yollarını arayacaktır...rekabet için zayıf...bizim turkiye böyle işte rekabet ortamını kaldıramıyoruz..aslında bunlar bizim faydamıza biliyorsunuz..digiturk daha da ucuz olacak bekleyin...
D-SMART’DAN BÜYÜK ANLAŞMA
Artan satış talebini karşılamak üzere
500 bin kutu sipariş edildi.
Değerli İş Ortağımız,
Doğan TV Holding bünyesinde faaliyet gösteren D-Smart’ın artan satış talebini karşılamak üzere 500 bin kutunun sipariş edilmesi için hazırlanan anlaşmanın imza töreni 16 Temmuz Pazartesi günü Doğan TV Center’da gerçekleştirilmiştir.
D-Smart’a gösterilen yoğun ilgi ve talep doğrultusunda stok bulunurluğuna ilişkin gerekli önlemler alınmıştır. Dünyanın önde gelen diğer üretici ve teknoloji liderleriyle anlaşmalarımız gerçekleştikçe sizlere duyurmaya devam edeceğiz.
Üretim hazırlıklarına bir süre once başlanan ve bugün imzalanan anlaşma uyarınca ürünlerin tedariki hızlandırılmış, birkaç hafta içerisinde Markalarımızın stoklarında yer almak üzere gerekli bağlantılar yine Markalarımız tarafından yapılmıştır.
Ekli basın bülteniyle birlikte bu mutlu haberi bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
D-Smart
Satış Departmanı
valla millet henüz tam olarak uyanamadı D-Smart'ın kontörlü yayın olduğuna...cümle alem duysun kontörlü yayın olduğunu bakalım o zamanda böyle konuşabilecekmi D-Smart...bugüne kadar alanlarada geçmiş olsun diyorum....allah acil şifalar versin....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
D-Smart kandırıyor
Doğan Grubu’na ait D-Smart, gazetelere verdiği reklamlarla tüketicileri kandırmaya devam ediyor. Bir süredir bazı gazetelere verdiği reklamlarla ‘3 büyüklerin Avrupa Kupası maçları D-Smart’ta izlenir’ şeklinde duyuru yapan D-Smart gerçekleri saklayarak futbolseverleri yanıltıyor. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın 2007-2008 futbol sezonunda yapacağı Avrupa kupası maçlarının tamamını D-Smart’ın yayınlaması imkansız.
d-smart ın yayınladığı haber:
SADECE D-SMART’TA
Değerli İş Ortağımız,
14.05.2007 tarihinde sizlere de duyurduğumuz gibi D-Smart, Galatasaray , Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin hazırlık maçlarını yayınlamaya devam ediyor. Galatasaray ve Beşiktaş’tan sonra şimdi sırada Fenerbahçe’nin hazırlık maçları var. Türk takımlarını Avrupa maçlarında faturasız seyretmenin yolu sadece D-Smart 41 nolu kanal D Spor ‘dan geçiyor.
Fenerbahçe hazırlık maçları programı:
· ASK Trenkwalder Schwadorf & Fenerbahçe 18 Temmuz Çarşamba
· Vfb Admira Wacker Mödling & Fenerbahçe 19 Temmuz Perşembe
· Sparta Prag & Fenerbahçe 21 Temmuz Cumartesi
Saygılarımızla,
D-Smart
Satış Departmanı
ŞAMPİYONLAR LİGİ STAR’DA
Fenerbahçe ve Beşiktaş, eğer ön eleme turlarını geçip Şampiyonlar Ligi’ne kalırlarsa bu maçlar, futbolseverler tarafından Şampiyonlar Ligi’nin yayın hakkını elinde bulunduran Star TV’den izlenecek. Bu iki takım ya da iki takımdan biri ön eleme turlarını geçemezse, UEFA Kupası’nda Galatasaray ile birlikte mücadele edecek. UEFA Kupası maçlarının çeyrek final ve sonrası SHOW TV tarafından yayınlanıyor. Yani futbolseverler UEFA Kupası’nda Türk takımlarının çeyrek final ve sonrası maçlarını yalnızca SHOW TV’den takip edecek.
doğru şampiyonlar ligi star da..star da d-smart ın kanalı ama şifresiz yayınlayacak..fakat diğer takımların maçları d spor kanalından yayınlayacak...yanii tamamını d spor kanalından izleyeceksiniz...elenenler tabi ki show tv den yayınlanabilir zaten elenen için bir yorum yok ki..inşallah elenmezler..birde şampiyonlar liginin ön eleme maçları d spordan yayınlanacak..beşiktaş 2 fenerbahçe 1 ön eleme oynayacak ..
Arkadaşım bu kadar ateşli olma ben sansui leride gördüm hayalci olma devlet kurtarır dimi aydın doğanı 500 bin siparişmiş tele on da kyotaya yaptırmıştı o kadar cihaz sonra ne oldu yayın yok kyoto bitti bol keseden atma...
Ben her platformu gördüm sen sipariş yetiştirememekten yakınıyorusun sözde ya söylediklerini yapmazlarsa ki sansuide gördüm tüketici hakları denilen bir kurum var önce seni dava eter sattıkların nedenini biliyormusun nerde..
Onların ağzıyla sen söz veriyorsun da ondan o yüzden akılcı davran sat tak ama sonucunu bilemediğin durumlar hakkında kesin hüküm verme..
Not:Ben sansui meselesinden bayaa bi tecrübeliyim...
:46: :46: :46:![]()
sen satma senin yerine ben satarım satıyorumda
Allah bereekt versin şatışlarda iyi ben satmasan 200 mt ilerimde rakibim satıyor evde aş ekmek bekliyorlar kardeş onu satma bunu satma ne yiyeceğiz kim ekmek verecek bize ayrıca kaldı ki dsmart olayı bahsedildiği kadarda kötü değil bence ben bütün gün mağazada kullanıyorum
arkadaşlar kontürlü yayın şu an devrede değil olacak tabii...loca 1 loca 2 sinema salonları ...pasiion ****** şu anda ücretsiz ama olacak...iddia ve atyarışları konturlü olacak...doğal değil mi?....
Çocukların protestosu
Kutuları satarken, “Yepyeni filmler ve diziler var. Çocuk kanallarında en önemli çizgi filmleri izleyeceksiniz” denmesine rağmen aynı yapımlar tekrar tekrar yayınlanıyor. Tıpkı büyükleri için gösterime sokulanlar gibi. DIGITURK’ün kanal zenginliğini görmezden gelip, bip atanların yarattığı mutsuzlar topluluğunun sayısı bereket fazla artmıyor. Çünkü, kazayla D-Smart alanlar arkadaşlarına ‘Aman ha sakın almayın’ diyorlar.
çocuklar protesto mu yapmışlar..nerde..çizgi film olarak d çocuk ve nickelodeon türkçe yayın yapıyor ve ücretsiiiizzz...varmı başka ücretsiz platform ?..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri