Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar ne derseniz deyin ben hemen hemen her gün 1 d smart satıyorum Allah bereket versin su ana kadar alan müşterilerimde memnun sizler kendinizi niçin paralıyorsunuz bunu anlamış değilim kimse kimseye zorla ne birbaşka cihaz satıyor nede d smart

su aklıma geliyor discovery türkçe bıss *** ile çözüldüğünde herkes cihaz kucaklayıp yazılım attırıyordu cihaz yığılıyordu zamanınsda 1 tek kanal için üşenmeden onca insan geliyordu mağaza ki şu ana kadar sırf bukanal için d smart alan müşterilerim var bunun yanında diğer kanalları saymama gerek yok *** yok şifre yok cihazın şuan satış fiyatı çoğu yerde hemen hemen aynı
300 ytl kredi kartı ile 12 ay

tamam su noktada hak veriyorum cihazın yazılım olayı tam oturmadı ama yeni yazılım yakında cıkıyor ve bieçok eksiklikler giderilecek 5000 kanal oluyor yeni yazılım

ileride kontür olayı ile izlenilecek kanallarda olmuyacak değil olacak tabi ama bu özel digitürkte de var salon kanalları gibi zorla deği isteyen alır izler

başka yazacak birşey aklıma gelmiyor
sen sımdı sadece kendı menfaatını dusunuıyorsun o yuzden gerceklerı gormek ıstemıyorsun sansuı free tv yı hatırlatayım ve bu yazdıklarını bır kac ay sonra sana hatırlatırım