REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: D-Smart Tüketiciyi Kandırıyor mu??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ne derseniz deyin ben hemen hemen her gün 1 d smart satıyorum Allah bereket versin su ana kadar alan müşterilerimde memnun sizler kendinizi niçin paralıyorsunuz bunu anlamış değilim kimse kimseye zorla ne birbaşka cihaz satıyor nede d smart

su aklıma geliyor discovery türkçe bıss *** ile çözüldüğünde herkes cihaz kucaklayıp yazılım attırıyordu cihaz yığılıyordu zamanınsda 1 tek kanal için üşenmeden onca insan geliyordu mağaza ki şu ana kadar sırf bukanal için d smart alan müşterilerim var bunun yanında diğer kanalları saymama gerek yok *** yok şifre yok cihazın şuan satış fiyatı çoğu yerde hemen hemen aynı
    300 ytl kredi kartı ile 12 ay

tamam su noktada hak veriyorum cihazın yazılım olayı tam oturmadı ama yeni yazılım yakında cıkıyor ve bieçok eksiklikler giderilecek 5000 kanal oluyor yeni yazılım

ileride kontür olayı ile izlenilecek kanallarda olmuyacak değil olacak tabi ama bu özel digitürkte de var salon kanalları gibi zorla deği isteyen alır izler

başka yazacak birşey aklıma gelmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim görüşüm Digitürk paralı yapınca iyi ama D-Smart kontörlüye dönünce kötü oluyor bir türlü anlam veremiyorum buna.Eğer Digitürk bir şekilde altyapı vs şeylere masraf yapıp karşılığını alıyorsa D-Smart'ta almak zorundadır.
    Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimsenin bişey dediği yok zaten...sadece eksik bilgilendirme mide bulandırıyor....baştan tüm detayıyla anlatsalardı adam gibi hiç kimsede tepki göstermezdi....alan alır (Allah rahmet eylesin) ,almayan almaz....bu kadar basit...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz toplum olarak amma fanatik davranıyoruz digiturk elestiriliyordu simdi d smart arkadaslar digiturk yayınları ve kalitesi ile bence sayılı platformlardan bi tanesi ama biz cebimizden para cıkmasın diye turlu turlu işler cevirmeye calıstık neden elestirdigimiz digiturku izlemek için (demekki begeniyoruz)
    simdi d smart cıktı ben aldım kıyaslama bile yapmıyorum daha cok calısmaları lazım elestirimi tabiki yaparız ama bu kadar elestirmek anlamsız rekabet iyidir bunlar bize yarar adamlar bu işte yeniler ileride neler olur neler biraz sabır yani
    dogan medyanın alman medyasıyla ortaklıgınıda unutmayın ve fransızlarlada bi gorusme yapıcaklarmıs saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ne derseniz deyin ben hemen hemen her gün 1 d smart satıyorum Allah bereket versin su ana kadar alan müşterilerimde memnun sizler kendinizi niçin paralıyorsunuz bunu anlamış değilim kimse kimseye zorla ne birbaşka cihaz satıyor nede d smart

su aklıma geliyor discovery türkçe bıss *** ile çözüldüğünde herkes cihaz kucaklayıp yazılım attırıyordu cihaz yığılıyordu zamanınsda 1 tek kanal için üşenmeden onca insan geliyordu mağaza ki şu ana kadar sırf bukanal için d smart alan müşterilerim var bunun yanında diğer kanalları saymama gerek yok *** yok şifre yok cihazın şuan satış fiyatı çoğu yerde hemen hemen aynı
    300 ytl kredi kartı ile 12 ay

tamam su noktada hak veriyorum cihazın yazılım olayı tam oturmadı ama yeni yazılım yakında cıkıyor ve bieçok eksiklikler giderilecek 5000 kanal oluyor yeni yazılım

ileride kontür olayı ile izlenilecek kanallarda olmuyacak değil olacak tabi ama bu özel digitürkte de var salon kanalları gibi zorla deği isteyen alır izler

başka yazacak birşey aklıma gelmiyor
    sen sımdı sadece kendı menfaatını dusunuıyorsun o yuzden gerceklerı gormek ıstemıyorsun sansuı free tv yı hatırlatayım ve bu yazdıklarını bır kac ay sonra sana hatırlatırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dogru söylemesine söylüyorlarda bunu tv kanallarında acıklasalarda millet kazıklanmasa daha iyi olacak d smart harbiden kazıklama makinesi bu uyarıyı yapan tüm arkadaşlara üstün başarılar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarıyı yapan tüm arkadaşlara üstün başarılar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı diyar65 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen sımdı sadece kendı menfaatını dusunuıyorsun o yuzden gerceklerı gormek ıstemıyorsun sansuı free tv yı hatırlatayım ve bu yazdıklarını bır kac ay sonra sana hatırlatırım
    niçin gerçekleri görmek istemeyeyim sayın arkadaşım görülmeyecek bir durum yok ki ortada sansui olayına benzer bir durum yok ki ortada herşey açık d smart olayında cihaz alırsın tematik kanalları izlersin ilerde interaktif uygulamalar ve bazı özel kanallar için de köntor sistemi olacak ister alır izlersin istemezsen izlemezsin ben satarken kimseye zorla satmadığım gibi aksine ileride bir takım kanalların paralı olacağınıda belirtiyorum benim vicdanım rahat arkadaşım ben elimden geldiğince burdayaım değil bir kaç ay sonra 1 yıl sonrada konuşuruz bu konuyu ne zaman istersen

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı ercan111 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ŞAMPİYONLAR LİGİ STAR’DA

Fenerbahçe ve Beşiktaş, eğer ön eleme turlarını geçip Şampiyonlar Ligi’ne kalırlarsa bu maçlar, futbolseverler tarafından Şampiyonlar Ligi’nin yayın hakkını elinde bulunduran Star TV’den izlenecek. Bu iki takım ya da iki takımdan biri ön eleme turlarını geçemezse, UEFA Kupası’nda Galatasaray ile birlikte mücadele edecek. UEFA Kupası maçlarının çeyrek final ve sonrası SHOW TV tarafından yayınlanıyor. Yani futbolseverler UEFA Kupası’nda Türk takımlarının çeyrek final ve sonrası maçlarını yalnızca SHOW TV’den takip edecek.
    doğru şampiyonlar ligi star da..star da d-smart ın kanalı ama şifresiz yayınlayacak..fakat diğer takımların maçları d spor kanalından yayınlayacak...yanii tamamını d spor kanalından izleyeceksiniz...elenenler tabi ki show tv den yayınlanabilir zaten elenen için bir yorum yok ki..inşallah elenmezler..birde şampiyonlar liginin ön eleme maçları d spordan yayınlanacak..beşiktaş 2 fenerbahçe 1 ön eleme oynayacak ..
    Arkadaşım bu kadar ateşli olma ben sansui leride gördüm hayalci olma devlet kurtarır dimi aydın doğanı 500 bin siparişmiş tele on da kyotaya yaptırmıştı o kadar cihaz sonra ne oldu yayın yok kyoto bitti bol keseden atma...
    Ben her platformu gördüm sen sipariş yetiştirememekten yakınıyorusun sözde ya söylediklerini yapmazlarsa ki sansuide gördüm tüketici hakları denilen bir kurum var önce seni dava eter sattıkların nedenini biliyormusun nerde..
    Onların ağzıyla sen söz veriyorsun da ondan o yüzden akılcı davran sat tak ama sonucunu bilemediğin durumlar hakkında kesin hüküm verme..
    Not:Ben sansui meselesinden bayaa bi tecrübeliyim...
    :46: :46: :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencilvania Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım bu kadar ateşli olma ben sansui leride gördüm hayalci olma devlet kurtarır dimi aydın doğanı 500 bin siparişmiş tele on da kyotaya yaptırmıştı o kadar cihaz sonra ne oldu yayın yok kyoto bitti bol keseden atma...
    Ben her platformu gördüm sen sipariş yetiştirememekten yakınıyorusun sözde ya söylediklerini yapmazlarsa ki sansuide gördüm tüketici hakları denilen bir kurum var önce seni dava eter sattıkların nedenini biliyormusun nerde..
    Onların ağzıyla sen söz veriyorsun da ondan o yüzden akılcı davran sat tak ama sonucunu bilemediğin durumlar hakkında kesin hüküm verme..
    Not:Ben sansui meselesinden bayaa bi tecrübeliyim...
    :46: :46: :46:
    bazıları anlamak ıstemıyor ama sansuıden farkı yok bunun..
    sansuı den sonra dogan yayın a aıt bu dsmartı da satmadım satmayacagım

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri