Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: YE 2000 X PLUS SERI INF YENI EMU YAZILIM'rı TUM BILGI'rı BURDAN PAYLAŞİ'nız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tps başarısız

:46: kardeşim ben bu yazılımı next 2000 cı plus yükledim.ama yeşil tuşa bastım.o***ledim ..başarısız ..yazıyor..sebebi nedir:49: ...sağlıcakla kalın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an sadece yeni super serilerine var...bu serilerye şu an için yok..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next bü gidişle insan hakları mahkemesine şikayet etçem cihaz verdiler yazılım çıkarmıyorlar eski diye işe bak biz sanki bunları eskisin diye aldık !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadaşlar 2000x plus kanal listesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 2000 ler için gerekli açıklamayı arkadaş burda yapmış: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Yani ürün teknolojinin biraz gerisinde kalmış.. 2 günlük heves için yeni emu mu çıkarcaz diyorlar.. Israr etmenin manası yok.Bir çıkar yol bulunursa yeni emular hemencik yayınlanır zaten. Uğraş veren arkadaşlara teşekkürler... en azından bayağı bir nemalandık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALINTI BAŞLIK::Önemli: YE 2000 X PLUS SERI INF YENI EMU YAZILIM'rı TUM BILGI'rı BURDAN PAYLAŞİ'nız (Çok sayfalı konu 1 2 )
    ALFA73™

KINIYORUM....24-09-2006, 22:04 yazılımın veriliş tarihi ve sizin yeni birşey varmış gibi yayın yaptığınız tarih 04-02-2010,yeni yazılım çıkmadığı halde çıkmış gibi lanse etmeniz ne derece etik...Kınıyorum..Konuyu daha anlaşılır bir biçimde yazabilir bizleri yanıltmadan bilgilendirebilirdiniz....saygılarımla....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı burnubuyuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALINTI BAŞLIK::Önemli: YE 2000 X PLUS SERI INF YENI EMU YAZILIM'rı TUM BILGI'rı BURDAN PAYLAŞİ'nız (Çok sayfalı konu 1 2 )
    ALFA73™

KINIYORUM....24-09-2006, 22:04 yazılımın veriliş tarihi ve sizin yeni birşey varmış gibi yayın yaptığınız tarih 04-02-2010,yeni yazılım çıkmadığı halde çıkmış gibi lanse etmeniz ne derece etik...Kınıyorum..Konuyu daha anlaşılır bir biçimde yazabilir bizleri yanıltmadan bilgilendirebilirdiniz....saygılarımla....
    bende sizi kınıyorum ve şunuda söyliyorum o kınıyorum dediğiniz kişi 4 ay önce ebetiyete uğurlandı. toprağın bol olsun sevgili dostum(ALFA73™)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende sizi kınıyorum ve şunuda söyliyorum o kınıyorum dediğiniz kişi 4 ay önce ebetiyete uğurlandı. toprağın bol olsun sevgili dostum(ALFA73™)
    sana katılıyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle şunun bilinmesini isterim,(ALFA73™)Rumuzlu arkadaşımızın Vefatından dolayı derin üzüntü içersindeyim,Yakınlarına ve sevenlerine BAŞSAĞLIĞI diliyorum,ALLAH RAHMET EYLESİN Mekanı CENNET OLSUN....Eğer böyle bir durumdan haberim olsaydı bu yazıyı yazmayı bırakın,ima bile etmezdim..Benim 2.ci üzüntüm ise bilgilendirilmeden BANLANMIŞ olmam,bunuda kesinlikle kabul etmiyorum.Bizler her ne kadar siteye girsekte bazan uzak kalabiliyoruz,yaptığımız ve hataların usulen bildirilmesini isterim,haa BANLANMAK yada siteden uzaklaştırılmam beni kesinlikle üzmemiştir,sadece üzüntüm bilmedende olsa, (ALFA73™) adlı arkadaşımızın arkasından yazı yazmak olmuştur..Sevenlerinden ÖZÜR diler,AYNI özrü BENİ banlayan ARKADAŞLARDANDA BEKLERİM...sevgi,saygı,sağlıklı ömür dileğimle,.....
    BuRNuBuyuK...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri