Bu yazılım 16 nisan 2008 yazılımı neresi yeni bunun. zaten son çöken yazılım buydu.![]()
Bu yazılım 16 nisan 2008 yazılımı neresi yeni bunun. zaten son çöken yazılım buydu.![]()
tşk. ustam
usta link nerde göremiyom bide şu doktor denen adam kim ?? konuşcam onunla
:46: kardeşim ben bu yazılımı next 2000 cı plus yükledim.ama yeşil tuşa bastım.o***ledim ..başarısız ..yazıyor..sebebi nedir:49: ...sağlıcakla kalın..
şu an sadece yeni super serilerine var...bu serilerye şu an için yok..!
next bü gidişle insan hakları mahkemesine şikayet etçem cihaz verdiler yazılım çıkarmıyorlar eski diye işe bak biz sanki bunları eskisin diye aldık !
![]()
next 2000 ler için gerekli açıklamayı arkadaş burda yapmış: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yani ürün teknolojinin biraz gerisinde kalmış.. 2 günlük heves için yeni emu mu çıkarcaz diyorlar.. Israr etmenin manası yok.Bir çıkar yol bulunursa yeni emular hemencik yayınlanır zaten. Uğraş veren arkadaşlara teşekkürler... en azından bayağı bir nemalandık![]()
teşekkürler
ALINTI BAŞLIK::Önemli: YE 2000 X PLUS SERI INF YENI EMU YAZILIM'rı TUM BILGI'rı BURDAN PAYLAŞİ'nız (Çok sayfalı konu 1 2 )
ALFA73™
KINIYORUM....24-09-2006, 22:04 yazılımın veriliş tarihi ve sizin yeni birşey varmış gibi yayın yaptığınız tarih 04-02-2010,yeni yazılım çıkmadığı halde çıkmış gibi lanse etmeniz ne derece etik...Kınıyorum..Konuyu daha anlaşılır bir biçimde yazabilir bizleri yanıltmadan bilgilendirebilirdiniz....saygılarımla....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri