Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: üyeliğimin iptali

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart üyeliğimin iptali

üyliğimin iptalini istiyorum.yok banlayacaktım filan diye yazmışsınız. sopa sizin elinizde
    istediğiniz gibi yzmayanınca forumdan atarım banlarım diye tehtid edileceğime üyeliğimi iptal edin.bu forum dini bi forum olma yolunda ilerliyor.
    genede çok dosya indirdim saolun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forum kurallarından uyelik iptali yoktur.İstemezseniz girmezsiniz arkadaşım herkesin kendi keyfine göre iptal falan olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kuşcu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üyliğimin iptalini istiyorum.yok banlayacaktım filan diye yazmışsınız. sopa sizin elinizde
    istediğiniz gibi yzmayanınca forumdan atarım banlarım diye tehtid edileceğime üyeliğimi iptal edin.bu forum dini bi forum olma yolunda ilerliyor.
    Bu forum dahil hiçbir forumda uye iptali yoktuR.Ayrıca silimide yoktur.Cıkış yaptıgınız an zaten girmiyorsunuz foruma.

Forumun genel amacı paylaşımdır.Bunun içine futbolda girer.dini konularda sohbetlerde uydu ile sorunlarda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Alıntı kuşcu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forum yöneticileri yada diğer üyeler dindar olur yada olmaz....niye takılmışsın buna anlayamadım...forum kuralları çerçevesinde fikirlerini paylaş,download yap,yorum yap...gerisi seni bağlamazki kardeş...:49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumda kimse kimseyi tehdit etmez kurallar gereği ban gerekiyorsa banlar olur biter kimseyede hesap verme yada açıklama yapmak zorunda değildir.Tamamen kişinin insiyatifidir!

Geri kalan açıklamayı Kosovalı ve Serkan Yılmaz yapmıştır.

Konu kapatılmıştır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım üyeliğinin iptalini istemişsin iptale negerek var serkan kardeşimin de dediği gibi foruma girmessiniz o zaman da otamatikman silinmiş olursun ayrıca (bu forum dini bi forum olma yolunda ilerliyor.) gibi birşeyler yazmışsın forum demek herkez bir şeyleri paylaşmak demektir.Tabiki her konu da paylaşım olacak dozunu aşmamak şartı ile herkez bir şeyleri paylaşa bilir.Saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri