Cisse resmi imzayý attý

Beþiktaþ'ýn PSG'den transfer ettiði Edouard Cisse, resmi imzayý attý.

Beþiktaþ'ýn Fransa'nýn PSG takýmýndan transfer ettiði Edouard Cisse kendisini siyah-beyazlý renklere baðlayan resmi imzayý attý.

Ýþte Beþiktaþ'ýn yeni transferi Edouard Cisse'nin ilk sözleri:

"Beþiktaþ tarafýndan bu þekilde karþýlanmak dan dolayý çok mutluyum . Bu ekibin bir parçasý olabilmek benim için onur verici.

Beþiktaþ'ýn beni istediðini uzun zamandýr biliyordum. Bana karþý çok yakýn davrandýlar ve býda beni çok etkiledi. Kariyerimi tanýnmýþ ve hedefleri olan bir kulüpte devam ettirmek istedim ve bu yüzden Beþiktaþý seçtim. Türkiye Ligi çok rakebetli bir lig ve bu sezon gerçektende benim açýmdan zorlu bir sezon olacak. Benim le burada baþka takýmlarda ilgilendi ancak benim tercihim Beþiktaþ oldu."

Cisse kendisine Tigana ile ilgili sorulan bir soruya ise Tigana'nýn burada çalýþtýðýný biliyordum ancak onunla herhangi bir görüþmem olmadý þeklinde cevap verdi.

ERTUÐRUL HOCA'NIN BÝLGÝSÝ VAR
Beþiktaþ Genel Sekreteri Kenan Öner ise Cisse transferi için hayýrlý bir transfer yaptýklarýný belirterek, bu seneki transfer politikalarýný bir orta saha bir defans üzerine kurduklarýný açýkladý. Kenan Öner Cisse'yi uzun bir araþtýrmanýn ardýndan kadrolarýna kattýklarýný ve bundan 3 hafta önce Paris'e giderek bu transferi bitirdiklerini söyledi. PSG teknik direktörü Paul Le Guen'den onay alýndýktan sonra Ertuðrul Saðlam'ýn da onayýný aldýklarýný söyleyen Kenan Öner, "Ertuðrul Saðlam'ýn yapýlan her transferden haberi var" dedi.

"YABANCI SINIRI AYNI KALMALI"
Geçen seneki kadromuz bizim için geleceði kurmak açýsýndan cok önemliydi diyen Öner Bu sezon da kurduðumuz bu kadronun eksik olan bölgelerine özelliklede orta saha bölgesine takviyelerde bulunduk bu doðrultuda da uzun süredir izlemiþ olduðumuz Cisse'yi transferini gerçekleþtirdik vebu yüzden cok mutluyuz dedi. Öner kendisine yabancý sýnýrlamasý ile ilgili sorulan bir soruya da Kulüp olarak yabancý sýnýrýnýn ayný þekilde kalmasýný istiyoruz þeklinde cevap verdi.

"SIRADA BOUMSONG VAR"
Cisse'nin transferinin ardýndan basýnda çýkan yabancý transferlerinin bir çoðu masa baþýnda yazýlan haberler olduðunu ancak bunlar arasýnda doðru olan tek isim Boumsong olduðunu söyleyen Kenan Öner; "Bu oyuncuyla görüþmelerimizi sürüyor. Eðer uygun þartlar oluþursa bu oyuncuyu da hocamýzýn isteði doðrultusunda kadromuza katacaðýz." dedi.

Futbol Federasyonu'nun yabancý kýsýtlamasýný desteklediklerini belirten Kenan Öner, 6 yabancýnýn yeterli olduðunu ve bu sene için bir deðiþiklik yapýlmamasý gerektiðimi söyledi. Türk futbolunun ilerlemesi için böyle bir deðiþikliðe þimdilik gerek duymadýklarýna da deðinen Kenan Öner, "Önümüzdeki seneler neler getirir tabi bilinmez" dedi.