Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: bu ne küstahlık herkezin bakmasını istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ne küstahlık herkezin bakmasını istiyorum

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KALDIRILDIĞI İÇİN EDİTLENMİŞTİR

bu viyoyu herkese yolla ve viyonun altındaki
    ''inappropriate'' yazısını tıkla hate specch yazınısı tıkla ve vidyonun kaldırılmasına yardımcı ol.
    EĞER TÜRK EVLADIYSAN VAZİFENİ YAP
    Konu tike® tarafından (06-07-2007 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi duyarlı olalım herkes yollasın şu youtube mesaj bune biçim site ya TÜRK'lere hakaret etmek için kurulmuş ziyaret falan etmeyin ya bırakın şu siteyi yasak getirilsin bune ya....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya bunlar kim oluyorda ATA'mızla dalga geçiyorlar... Şerefsizler.....!!!!!!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tam şerefsizki ne serefsizler.Zaten kedi ulaşamadıgı cigere mundar dermiş.Hiç kimse turkun gucune turkun azmine ve mustafa kemalin yaptıgı liderlige ulaşamaz bu serefsizler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilmiyorum ama bu videoyu göndereni bilgisayar uzmanları bulamazmı? veya böyle çirkinlikler çıkınca youtube yi hacklemek olamazmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

listemdeki bütün e-mail adreslerine ve msn arkadaşilarıma gönderdim umarım faydası olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu siteye tepki meili atalım kaldırılması için emniyete de yazılım gerekeni yapsınlar ben böyle yaptım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kim düzenliyor bu steyi ahlaksızlık şerefsizlik yoksa onlarda pkk lı duyarsız kalmayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanı bozuk serefsızın bırı yapmıstır kendını boyle tatmın edıyo ıste vıdeoyla mıdeoyla bu ısler olmaz az bı g......... sıkıyorsa acık acık meydan okuyun acız kalaktersızler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunları genelkurmaya maillemek lazım arkadaşlar...anca onlar uğraşabilir...

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri