türban olmalımıdır dan çok insanlar istediği gibi yaşamalımıdır yoksa yaşamamalımıdır demek daha doğru olur.siyasi amaç taşısın taşımasın,inancı olsun olmasın daha doğrusu hangi amaçla takarsa taksın kimse kimsenin görüşüne,giyimine ve en doğrusu özgürlüğüne karışamaz.Bugün anayasayı savunanlar anayasal suç işliyorlar.birkere insanların okuma hakkını elinden almak kanunen suçtur,fakat bu suçun cezai karşılığı bulunmadığı için rahatlıkla işlenebilmektedir.Türbanı yasak eden zihniyetin asıl maksatı islam düşmanlığıdır.Bakın dikkat edin din düşmanlığı değil,islam düşmanlığı diyorum.Birde kalkıp fetva veriyorlar yok islamiyetde varmış yokmuş.Sanane ya .Önemli olan o dinde bu dinde olup olmaması değil.O insanın o türbanı takmayı tercih etmesidir.Buna da karışmaya kimsenin hakkı yoktur.Aslında şunu söylüyorlar:tek doğru benim doğrumdur,ben ne dersem o olur.diğerleri yanlıştır.Sen kimsin kardeşim.Ama bu millet bunları aşmasını ve bu zihniyettdeki insanları ezmesini bilir.Buda ilk önce siyasal olarak gerçekleşmesi gerekir.Biz AKP demiştik ama onda da cesaret yok.Artık adres belli oldu.eğer o adresde bunu başaramazsa bunu bu millet başarmasını bilir.Saygılarımla...

Teşekkur:

Yer imleri