Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce bu ülkede türban olmalımıdır?

Katılımcı sayısı
212. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olmalıdır

149 70.28%
  • Hayır Olmamalıdır

63 29.72%
Sayfa 14/17 İlkİlk ... 4567891011121314151617 SonSon
164 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Sizce bu ülkede Türban sorunu çözülürmü? Türban olmalımıdır? olmamalımıdır?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türban olmalımıdır dan çok insanlar istediği gibi yaşamalımıdır yoksa yaşamamalımıdır demek daha doğru olur.siyasi amaç taşısın taşımasın,inancı olsun olmasın daha doğrusu hangi amaçla takarsa taksın kimse kimsenin görüşüne,giyimine ve en doğrusu özgürlüğüne karışamaz.Bugün anayasayı savunanlar anayasal suç işliyorlar.birkere insanların okuma hakkını elinden almak kanunen suçtur,fakat bu suçun cezai karşılığı bulunmadığı için rahatlıkla işlenebilmektedir.Türbanı yasak eden zihniyetin asıl maksatı islam düşmanlığıdır.Bakın dikkat edin din düşmanlığı değil,islam düşmanlığı diyorum.Birde kalkıp fetva veriyorlar yok islamiyetde varmış yokmuş.Sanane ya .Önemli olan o dinde bu dinde olup olmaması değil.O insanın o türbanı takmayı tercih etmesidir.Buna da karışmaya kimsenin hakkı yoktur.Aslında şunu söylüyorlar:tek doğru benim doğrumdur,ben ne dersem o olur.diğerleri yanlıştır.Sen kimsin kardeşim.Ama bu millet bunları aşmasını ve bu zihniyettdeki insanları ezmesini bilir.Buda ilk önce siyasal olarak gerçekleşmesi gerekir.Biz AKP demiştik ama onda da cesaret yok.Artık adres belli oldu.eğer o adresde bunu başaramazsa bunu bu millet başarmasını bilir.Saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla ben biraz katı kuralcı kişi olarak evet olmalıdır diyorum her ne amaç taşırsa taşısın türbanda bir başörtüsüdür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen arkadaşlar dini konularda daha ciddi olalım cünkü cehennem var
    KAFİRLER VE ZALİMLER İCİN YASASIN CEHENNEM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sebo05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lütfen arkadaşlar dini konularda daha ciddi olalım cünkü cehennem var
    KAFİRLER VE ZALİMLER İCİN YASASIN CEHENNEM
    AMİN.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu türban ve baş örtüsü ayrımı da son yıllarda çıktı tükiyenin iç anadolusuna doğusuna güney doğusuna bir gidin sorun bayanlar başlarındaki her türlü şeye türban yazma başörtüsü eşarp kelimelerini kullanır yani bu bir birinden ayrı olduğunu söylediğiniz türban ve başörtüsü ayrımını bizim ülkemizin bayanları pek bilmez başlarındaki neyse ona yeri gelir türban yeri gelir baş örtüsü yeri gelir yazma derler onlar için önemli olan başlarının kapalı olması yani bu ayrımlara önem vermezler bende vermiyorm ve bu ülkede türbanın siyasete alet edildiğide gerçek bununla beraber gerçektende inancı için kapanmış ama damga yemiş örtüsü zoraki çıkarılmış insanlarda gerçek ...vel hasılı yasaklar bizi hiç bir yere götürmez....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese selam
    doğru söylemişsiniz türban olayıda oyunlardan sadece biri
    nur suresinde"inanan kadınlara söyle örtülerini yakalarının üzerine kadar örtsünler"der demekki ölçü bu
    uyan kendi kazanır uymayan kendi kaybeder ,Allah dilerse affeder isterse ceza verir
    isteyen istediği kadar açılıyor kimse birşey demiyor neden isteyen istediği kadar kapanamıyor bu mantıksızlık değilmi bırakın isteyen istediğini giysin
    ****** şöyle demişmiş provakasyon yapmadığı aksi görüşe hizmet etmediğini kim bilebilirki lütfenbiraz mantıklı ve objektif düşünelim
    bırakın ister minili ister çarşaflı birbirimizi sevelim bu ülke için çalışalım bir arkadaş ışık evleri mevzuuna girmiş yahu keşke 1000 tane böyle grup olsa bünyanın dör bir tarafında türk bayrağı dalgalanıyor okullarda insanlar türkce konuşuyor ve bunu bir avuç kendini milletine adamış insan canıyla malıyla yapıyor peki biz napıyoruz vur damgayı gitsin nasılsa bedava!!!!!
    bu ülkeye irtica vs tartışmaları değil markalar tasarımlar üretimler lazım
    çalışıp üretmemiz lazım yaptığımız arabanın önünde fiat honda değil türk markası olması lazım uyanın artık uyanın heeeeeeeeeeeeeeeeey
    kimse bu ülkeyi yıkamaz kimseninde bura benim ben ülkemi senden çok seviyorum veya sen sevmiyorsun deme hakkı hiç yoktur
    Atatürkçüyüm demek haddimiz bile -en azından şimdilik-değildir ta ozaman uçak fabrikası yaptırmış atatürk biz ne yapmışız işi gücü bırakıp boş laflarla asır geçirmişiz yapmamız gereken hep beraber çalışıp muasır medeniyetler seviyesininde üzerine çıkmaktır başka şansımızda yoktur sadece biraz düşünün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar siyaset yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Biz siyaset yok dedikçe siz devamlı konuyu partilere liderlere getiriyorsunuz............................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazdığım yazılar hakkında yapılan son iki yorum hakikaten beni üzdü...demekki ne demek istediğimi tam anlatamamışım heralde....önemli değil...canınız sağolsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türban sorunu bence yoktur ama bazı kendini çağdaş zanneden insanlar bunu kendilerine sorun yapıolar...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ,
    selam ve dua ile

sevgili kardeşlerim bu siteyi kuranlar sadece allah ın emri gereği başörtüsü takanlardır bakın bakalım içinde siyasi yada başka amaçların olduğu bi yazı yada tek kelime varsa bende karşı çıkayım baş örtüsüne başörtüsü namustur başörtüsü bayrağımdır ulusumun imanla kazandığı bu toprakları başörtülerimize uzanan elleri kırmak için başlamadımı peki birde burdaki bayan kardeşlerimizin neden başörtüsü taktıklarını kendilierinin ağzından okuyalım isterseniz
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam ve dua ile

BAŞÖRTÜSÜ ALLAH IN EMRİDİR ONA UZANAN ELLER KIRILSIN

Bİ KAÇ AYET BAKALIM İSTERSENİZ
    Kalbi/anlayışı mühürlenmiş birinin taştan bir farkı yoktur (2/74)! Siz onlara gerçekleri getirirsiniz fakat onlar ısrarla kabul etmek istemezler. Eğer Allah kalplerini mühürlemiş ise yine Allah dilemedikçe o mühür kalkmaz. Böyle bir durumda size dua etmek düşer. Örneğin babanız, inanmayan/zalim ve cahil biri olmayı seçmişse ve kalbi mühürlülerden ise, siz ne derseniz deyin anlamayacaktır. O halde size düşen görev "sabır ve dua ile (Allah'tan) yardım dilemektir" (1/5, 2/153 TÜM BAŞÖRTÜLÜ BACILARIMA SESLENİYORUM SABREDİN
    BİRİLERİ GRANT HİNK OLMAK İÇİNBU TOPRAKLARDA CAN ATARKEN NEDEN KİMSELER NENE HATUNLARIN BAŞINDAKİ BEZLE UĞRAŞMAK İSTERLER SABIR VE DUA İLE

Sayfa 14/17 İlkİlk ... 4567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri