REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce bu ülkede türban olmalımıdır?

Katılımcı sayısı
212. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olmalıdır

149 70.28%
  • Hayır Olmamalıdır

63 29.72%
Sayfa 3/17 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
164 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sizce bu ülkede Türban sorunu çözülürmü? Türban olmalımıdır? olmamalımıdır?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar biz bir islam ülkesiyiz biz onca zaferi imanımızın gücüyle kazandık nasıl olurdu şimdi bütün bunları bırakıp türbanı sorun yaratıyorlar anlamıyorum onca kız kardeşlerimizi hiç bir yere aalmıyorlar demekki tuban sorunu var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence türban türkiyede bir sorundur ve bazı kesimler bunu amaçlarına ulaşmak için bir araç olarakta kullanıyor resmi direlere girilemiyor kapıdan geri çevriliyoruz aynı daireye neredeyse üzerinde elbise olup olmadığını anlayamadığımız kişiler rahatlıkla giriyor hak adalet bunun neresinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart türban nedir

aslında fazla önemi yok ülke icin bunu sorun edenler de sorun onca dert tasa varken işsislik bi yandan terör pkk biyandan böyle türban la ugraşmak niye isteyen istedigini giyen bi ülkeyiz bu yazılmış yasaya uygulamamız lazım türban ı bu kadar büyütüyoz doguda o kadar şehit verdik bunun üstüne gidelim işsizligin üstüne gidelim bunlar işsizlik ve terörün üstesinden geldikmi öbür konular zaten hal olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Nasıl olduysa sana katılıyorum...Aynen bu şekildedir benim ananem ,babaannem de başörtüsü takar ama Türban asla ! Çünki Türban çok çok farklı bişey...
    kendi takmadıgınız konuda yorum yapan insanlar yazık size kimse zorla türban takın demiyorki takanlara sadece saygılı olun deniliyor insan hür iradesine biraz saygılı olun siz takmayabilirsiniz ancak insanlar inancı geregi türban takıyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meseleye yüzeysel bakmayalım...türban bugün için insanları Allah'ın adını kullanarak kandıran,hurafe üreten şeytanların simgesidir...başörtüsü farklıdır,türban farklıdır....türban ayrımcıdır...türban takanlar bizden olanlar ve olmayanlar diye insanları ayırırlar...başörtüsü kullananlar ise kendi inançları doğrultusunda onu takarlar ve kimseyide ayırmazlar....fark budur...aksini iddia eden varsa buyursun.....
    tebrikler .verdigim bilgilere sonuna kadar katılıyorum.saygilar:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meseleye yüzeysel bakmayalım...türban bugün için insanları Allah'ın adını kullanarak kandıran,hurafe üreten şeytanların simgesidir...başörtüsü farklıdır,türban farklıdır....türban ayrımcıdır...türban takanlar bizden olanlar ve olmayanlar diye insanları ayırırlar...başörtüsü kullananlar ise kendi inançları doğrultusunda onu takarlar ve kimseyide ayırmazlar....fark budur...aksini iddia eden varsa buyursun.....
    dostum sana kesinlikle katılmıyorum hepsi aynıdır hepsi allah icin başi örtmektir bunu cıkaranlar islamiyete karşi olnlardır insanlarin başini örtmesinden rahatsiz olan siyasilerdir XXXXXXX vs siyasilerdir islamiyete en büyük düşmanda XXXX dir bak bu ülkede mayo ile istediğni yere girersin okula bile ama başi örtülü olduğu icin bir cok insan okuyamıyor sebseb dini inancı olması
    Konu CABBARİ tarafından (06-07-2007 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum sana kesinlikle katılmıyorum hepsi aynıdır hepsi allah icin başi örtmektir bunu cıkaranlar islamiyete karşi olnlardır insanlarin başini örtmesinden rahatsiz olan siyasilerdir XXXXXXX vs siyasilerdir islamiyete en büyük düşmanda XXXX dir bak bu ülkede mayo ile istediğni yere girersin okula bile ama başi örtülü olduğu icin bir cok insan okuyamıyor sebseb dini inancı olması
    lütfen siyasi yazılar yazmayalım yazınızın bir kısmını düzelttim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sana katılıyorum arkadaşım tşkler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu türban meselesi yıllardır vardı ama 28 şubatta yani kısacası most modern bir darbeyle tescillendi
    kısacası benim görüşüm bu ülkede bazı dik kafalı otoriteler oldugu müddetce bu sorun devam eder
    Cabbari arkadaşım, türban sorunu xxxxx bu olayı kaşıyıncaya kadar varmıydı?Türbanlı olsun, başörtülü olsun veya olmasın her kes yanyana okuluna gidiyordu. Bütün siyasiler türbanı kendi siyasi amaçları için kullandıkları müddetçe olacaktır. Kimse kimsenin dini inançlarına karışamaz. Siyasiler bu olaya 1-2 sene karışmasın olaY kendiliğinden kapanır. Ama tek şartla: Bireyler türbanı kendi siyasi görüşlerine bayrak yapmasın.
    Konu CABBARİ tarafından (07-07-2007 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cabbari arkadaşım, türban sorunu xxxxx bu olayı kaşıyıncaya kadar varmıydı?Türbanlı olsun, başörtülü olsun veya olmasın her kes yanyana okuluna gidiyordu. Bütün siyasiler türbanı kendi siyasi amaçları için kullandıkları müddetçe olacaktır. Kimse kimsenin dini inançlarına karışamaz. Siyasiler bu olaya 1-2 sene karışmasın olaY kendiliğinden kapanır. Ama tek şartla: Bireyler türbanı kendi siyasi görüşlerine bayrak yapmasın.
    yazınızda bazı siyasi yerleri düzelttim!!!
    kaşıma meselesine gelince tahrik edici sözler vaatler bizi buralara getirdi ne istendi ne oldu birşeyleri konuşurken biraz düşünmek gerek diye düşünüyorum
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 3/17 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri