arkadaşlar biz bir islam ülkesiyiz biz onca zaferi imanımızın gücüyle kazandık nasıl olurdu şimdi bütün bunları bırakıp türbanı sorun yaratıyorlar anlamıyorum onca kız kardeşlerimizi hiç bir yere aalmıyorlar demekki tuban sorunu var
Evet Olmalıdır
Hayır Olmamalıdır
arkadaşlar biz bir islam ülkesiyiz biz onca zaferi imanımızın gücüyle kazandık nasıl olurdu şimdi bütün bunları bırakıp türbanı sorun yaratıyorlar anlamıyorum onca kız kardeşlerimizi hiç bir yere aalmıyorlar demekki tuban sorunu var
bence türban türkiyede bir sorundur ve bazı kesimler bunu amaçlarına ulaşmak için bir araç olarakta kullanıyor resmi direlere girilemiyor kapıdan geri çevriliyoruz aynı daireye neredeyse üzerinde elbise olup olmadığını anlayamadığımız kişiler rahatlıkla giriyor hak adalet bunun neresinde
aslında fazla önemi yok ülke icin bunu sorun edenler de sorun onca dert tasa varken işsislik bi yandan terör pkk biyandan böyle türban la ugraşmak niye isteyen istedigini giyen bi ülkeyiz bu yazılmış yasaya uygulamamız lazım türban ı bu kadar büyütüyoz doguda o kadar şehit verdik bunun üstüne gidelim işsizligin üstüne gidelim bunlar işsizlik ve terörün üstesinden geldikmi öbür konular zaten hal olacak
kendi takmadıgınız konuda yorum yapan insanlar yazık size kimse zorla türban takın demiyorki takanlara sadece saygılı olun deniliyor insan hür iradesine biraz saygılı olun siz takmayabilirsiniz ancak insanlar inancı geregi türban takıyor
dostum sana kesinlikle katılmıyorum hepsi aynıdır hepsi allah icin başi örtmektir bunu cıkaranlar islamiyete karşi olnlardır insanlarin başini örtmesinden rahatsiz olan siyasilerdir XXXXXXX vs siyasilerdir islamiyete en büyük düşmanda XXXX dir bak bu ülkede mayo ile istediğni yere girersin okula bile ama başi örtülü olduğu icin bir cok insan okuyamıyor sebseb dini inancı olması
Konu CABBARİ tarafından (06-07-2007 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Cabbari arkadaşım, türban sorunu xxxxx bu olayı kaşıyıncaya kadar varmıydı?Türbanlı olsun, başörtülü olsun veya olmasın her kes yanyana okuluna gidiyordu. Bütün siyasiler türbanı kendi siyasi amaçları için kullandıkları müddetçe olacaktır. Kimse kimsenin dini inançlarına karışamaz. Siyasiler bu olaya 1-2 sene karışmasın olaY kendiliğinden kapanır. Ama tek şartla: Bireyler türbanı kendi siyasi görüşlerine bayrak yapmasın.
Konu CABBARİ tarafından (07-07-2007 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.
yazınızda bazı siyasi yerleri düzelttim!!!
kaşıma meselesine gelince tahrik edici sözler vaatler bizi buralara getirdi ne istendi ne oldu birşeyleri konuşurken biraz düşünmek gerek diye düşünüyorum
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri