REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce bu ülkede türban olmalımıdır?

Katılımcı sayısı
212. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olmalıdır

149 70.28%
  • Hayır Olmamalıdır

63 29.72%
Sayfa 7/17 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
164 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Sizce bu ülkede Türban sorunu çözülürmü? Türban olmalımıdır? olmamalımıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar biz neler yapıyoruz anlamıyorum ama anladığım kadarıyla türban meselesi diye bir şeyler tutturmuşuz gidiyoruz nedir bu türban yahu anlamadım benim yaşım 38 oldu olacak bizler biraz eskidik diyebilirm ama şunuda biliyorum ki eskiden türban diye bir şey yoktu bu türban meselesi 10-15 yıldır var buda neden acaba bunu bir düşünsek meseleyi birazda olsun halledecek oluruz bu türbanın kökünü araştıranlar bilir bilmeyenlerde araştırsınlar bakalım ondan sonra kullansınlar ama araştırırkende tarafsız olarak araştırsınlar lütfen bu türbanın nereden türediğini ve bizede nasıl bulaştığını iyice araştırsınlar haa belki beni bu yazdıklarımdan dolayı tenkit edenler olacak veya banlanabileirimde ama olsun be arkadaşlar ülkem için ne gerekiyorsa onu her yerde ve her zamanda yaparım çünkü bizi bölmek isteyenler neler yapmadıki bizleri birbirimize düşürmek için ve dahada yapacaklarından eminim ne olur arkadaşlar bu ve bunun gibi olayların üstünde bile durmanın gereği yok çünkü bu şekilde yapılan olayların hepsinin bir amacı var o da güzel TÜRKİYE'mizi bölmek ve parçalamaktır .DÜŞÜNÜN BİR KERE BU TÜRBAN NE ZAMAN GİRDİ İÇİMİZE ESKİDEN TÜRBANMI VARDI NERDE BİZİM ANAMIZIN GİYDİĞİ YAZMAYA NEDEN DİL UZATILAMIYOR DÜŞÜNÜN BİR KERE haa eskiden ne kaldıysa tabi şimdiki zamanımıza tabiki hiç bir şey kalmadı
    evt dostum haklısın eskiden türban yoktu BAŞ ÖRTÜSÜ vardı bende biraz eskidim senin gibi benim yaşda senin kadar var ama ben başka şeylerde hatırlıyorum
    örneğin türbanın dönemin yök başkanı ihsan dogramacı tarafından fransadan ithal bir örtünme türü yani daha çagdaş ve modern diye daha önceleri BAŞ ÖRTÜLÜ tek tük ünv öğrencileride göze batmıştı BAŞ ÖRTÜSÜ ile yani analarımızın bacılarımızın nenelerimizin BAŞ ÖRTÜSÜ zamanında oda batmıştı birilerine
    kimse kimseyi kandırmasın rejim malesef dinini tam anlamı ile yaşamaya çalışan müslüman istemiyor bu rejim sadece sözde müslüman istiyor yaşantıda gavurdanda gavur olması isteniyor
    kendim şahit oldum batılı turistler bile bizim kızların giyimini görünce dönüp bakmaktan kendilerini alamıyorlar onları bile geçti bizim çagdaşşşşşş kızlar ve kadınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kadıköy'ün göbeğinde kot pantolun üstüne bikini'nin üstünü giyip dolaşanları görüyorum. Özgürüz, bağımsızız diyorsak herkez istediğini giyebilmeli. İnsanlar karşıt görüşlü olsa da saygı göstermeli birbirlerine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baş örtüsü olur ama Türban yakışmıyor bece benim fikrim bu.
    Yine de herkez kendini nasıl biyenirse oyle giyinsin.
    Konu memish tarafından (06-07-2007 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok hassas bir konu arkadaşlar ama önemli bir mevzu lütfen yorumlarınızı ona göre yapınız!!!
    sizce bu ülkede türban olmalımıdır yoksa demokratik laik bir ülke diye türban olmamalımıdır?

tekrar söylüyorum siyasi yazılar tahrik edici yazıları silerim aşırıya giden olursa banlanır sadece mantıklı yorumlar yazınız!!!
    selametle
    EH BAKALIM BAZILARI KALIPLAŞMIŞ ÇARŞA DÖNEMİNDEN KALMALARDA YANLIŞ DÜŞÜNMEZLER UMARIM...

at kuyrugu gibi uzun saçlı olanlar erkek kısmı normal karşılanıyorda türban niye yanlış anlaşılıyor hala anlamış degilim sonuçda ikiside bireysel sosyal içerikli düşünce degilmi.. düşünceler bile degişiyor bırakında baş örtüsü mantıgıda modernizze olmuş çokmu yani

bunun altını yuhhhhhhhhhhhh diyerek çiziyorum......
    ---------------------------------------------------------------------

hepimiz bu vatanın evlatları degilmiyiz kardeş degilmiyiz....
    Konu ertex74 tarafından (06-07-2007 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet Olmalıdır 69 65.09%
    Hayır Olmamalıdır 37 34.91%
    şuradaki ankette bile gösteriyorki halk bunun serbest olmasını istiyor ancakkkkkk örümcek kafalı zatı muhteremler kendilerini hala ortaçag karanlıgındaki avrupanın kardinalleri sanıyorlar
    giydikleri elbiseden olsa gerek öyle ya giydikleri o cübbeler
    hrıstiyan kültüründeki papaz kıyafetinden başka bir şey deyil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah (CC) nin emri olmalı mı?Olmamalı mı?Diye bile sorulması büyük bir cahillik.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tracker1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet Olmalıdır 69 65.09%
    Hayır Olmamalıdır 37 34.91%
    şuradaki ankette bile gösteriyorki halk bunun serbest olmasını istiyor ancakkkkkk örümcek kafalı zatı muhteremler kendilerini hala ortaçag karanlıgındaki avrupanın kardinalleri sanıyorlar
    giydikleri elbiseden olsa gerek öyle ya giydikleri o cübbeler
    hrıstiyan kültüründeki papaz kıyafetinden başka bir şey deyil
    bu ülkeye reformlar gelirken malesef avrupanın çirkin yüzü olarak kokuşmuş yüzü terk edilmiş yüzü yasaları örnek alınmıştır şimdiye kadar..

eger tüm güzellikleri bireyin sosyal yasaları ön plana çıksaydı bunlar örnek alınsaydı yıllardır terörü başımıza musallat eden ziyniyetlerde olmıyacaktı

çünki bu zamana kadar orta çagdan daha düşük zihniyetlerce yönetildik
    tüm hesablar üç beş kişlinin cebi dolsunnnnnnnnnnnnnnnn.....

saygılar

dogusu batısı hepimiz kardeşiz bu bizim en dogal hakkımızdır ......

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaşlar başörtusune evet türbana hayır.
    saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar türban olayını birileri gündeme getirerek türkiyeyi karıştırmak ve kaos yaratmak istiyorlar.Benim sahsi görüşüm bu saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alksoft Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar başörtusune evet türbana hayır.
    saygılar.
    o halde burdan şunu anlıyorum ben bu kamusal alan denilen şey neyse onuda anlamış deyilim
    örneğin okulda yasak ama parkta serbest bu parklar bana ait deyilki özel alan olsun buralarda kamuya ait ama parkta pek sorun olmuyor yani kısacası ben pek çözemedim bu kamusal alan işini
    neyse arkadaşımın dediğine gelirsek BAŞ ÖRTÜSÜ ile yada ona benzer ne ise zati muhteremler belirlesin nasıl örtünülecekse ona göre bu milletin çocuklarının önü kesilmesin toplum gruplara bölünmesin ve kimse korkmasın Allah'ından korkandan kimseye zarar gelmez

Sayfa 7/17 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri