arkadaşlar biz neler yapıyoruz anlamıyorum ama anladığım kadarıyla türban meselesi diye bir şeyler tutturmuşuz gidiyoruz nedir bu türban yahu anlamadım benim yaşım 38 oldu olacak bizler biraz eskidik diyebilirm ama şunuda biliyorum ki eskiden türban diye bir şey yoktu bu türban meselesi 10-15 yıldır var buda neden acaba bunu bir düşünsek meseleyi birazda olsun halledecek oluruz bu türbanın kökünü araştıranlar bilir bilmeyenlerde araştırsınlar bakalım ondan sonra kullansınlar ama araştırırkende tarafsız olarak araştırsınlar lütfen bu türbanın nereden türediğini ve bizede nasıl bulaştığını iyice araştırsınlar haa belki beni bu yazdıklarımdan dolayı tenkit edenler olacak veya banlanabileirimde ama olsun be arkadaşlar ülkem için ne gerekiyorsa onu her yerde ve her zamanda yaparım çünkü bizi bölmek isteyenler neler yapmadıki bizleri birbirimize düşürmek için ve dahada yapacaklarından eminim ne olur arkadaşlar bu ve bunun gibi olayların üstünde bile durmanın gereği yok çünkü bu şekilde yapılan olayların hepsinin bir amacı var o da güzel TÜRKİYE'mizi bölmek ve parçalamaktır .DÜŞÜNÜN BİR KERE BU TÜRBAN NE ZAMAN GİRDİ İÇİMİZE ESKİDEN TÜRBANMI VARDI NERDE BİZİM ANAMIZIN GİYDİĞİ YAZMAYA NEDEN DİL UZATILAMIYOR DÜŞÜNÜN BİR KERE haa eskiden ne kaldıysa tabi şimdiki zamanımıza tabiki hiç bir şey kalmadı
Yer imleri