REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce bu ülkede türban olmalımıdır?

Katılımcı sayısı
212. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olmalıdır

149 70.28%
  • Hayır Olmamalıdır

63 29.72%
Sayfa 9/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon
164 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Sizce bu ülkede Türban sorunu çözülürmü? Türban olmalımıdır? olmamalımıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tracker1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evt dostum haklısın eskiden türban yoktu BAŞ ÖRTÜSÜ vardı bende biraz eskidim senin gibi benim yaşda senin kadar var ama ben başka şeylerde hatırlıyorum
    örneğin türbanın dönemin yök başkanı ihsan dogramacı tarafından fransadan ithal bir örtünme türü yani daha çagdaş ve modern diye daha önceleri BAŞ ÖRTÜLÜ tek tük ünv öğrencileride göze batmıştı BAŞ ÖRTÜSÜ ile yani analarımızın bacılarımızın nenelerimizin BAŞ ÖRTÜSÜ zamanında oda batmıştı birilerine
    kimse kimseyi kandırmasın rejim malesef dinini tam anlamı ile yaşamaya çalışan müslüman istemiyor bu rejim sadece sözde müslüman istiyor yaşantıda gavurdanda gavur olması isteniyor
    kendim şahit oldum batılı turistler bile bizim kızların giyimini görünce dönüp bakmaktan kendilerini alamıyorlar onları bile geçti bizim çagdaşşşşşş kızlar ve kadınlar
    zaten avrupa birliğide bunu istiyor avrupa birliği aslında bir hristiyan klubü gibi bizleride içlerine yavaş yavaş çekmek için ilk kılık kıyafetten başlıyorlar avrupa birliğide türbana ve başörtüsüne karşıdır
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hozkaya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah (CC) nin emri olmalı mı?Olmamalı mı?Diye bile sorulması büyük bir cahillik.
    biz soruyu o şekilde sormadıksizin kadar bizde biliriz soru şeklini
    cahillik eger bu soruyu böyle sormaksa buraya yazı yazmakla sizde bizim cahilliğimize katkıda bulundunuz ortak oldunuz
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı forever_west Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkiye de artık daha fazla kişinin türbana girmemesi için halkın iyi eğitilmesi, imam hatip liseleri ve kuran kurslarının kaldırılması gerek bunlar mikrop yetiştiren yuvalar
    yazılarınızın hepsini okudum ama buna tahammül edemem
    bu yazılarınızı gidip başka yerlerde yazın bu kadarda olmaz
    sizin mikrop yetiştiriliyor dediğiniz yer ilim irfan yuvalarıdır
    hz Ali bana bir harf ögretenin 40 yıl kölesi olurum demiş mikroptan arındırırım dememiş!!!!
    size güle güle!!!
    Konu CABBARİ tarafından (07-07-2007 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar herkesin görüşüne saygım var bu arada % 99 nun müslüman olduğu bu ülkedeki insanların haklarına saygı duyuyorum vede elhamdurillah müslüman alarak şöyle bir geçmişimize bir bakalım iman gücü ile bu millet neler yapmış ne zaferler kazanmış evet burda demek istediğim göysü imanla dolu türkleri savaşla yenmemiz çok zor bunun içinde ortaya bir türban bir eşarp meselesi atalım bunların bu gücünü zayıflatalım dinden uzaklaştıralım vede son darbeyi o zaman vuralım diye düşünüyorlar ama bu ülkede insanlar varki değil avrupa tüm dünyada üzelerine gelse ne o göğüslerden imanı ne başından eşarp ını alamazlar herkese saygılar NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU MÜSLÜMAN OLANA ELHAMDURULLAH

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülkeyi turbanlılar kurtarmadımı savaşmadımı çanakkalede...neden şimdi unutuluyor...madem demokratik bi ülkeyse herkes kendi isteğine göre giyinebilmeli bence..
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türban kelimesinin kökeni Farsça dulband kelimesine dayanır. Türkçe'de tülbent olarak kullanılan kelime Fransızca'ya turban olarak geçmiştir.[2] Bu nedenle Türkçe'de halen tülbent veya baş örtüsü anlamlarında da kullanılır.
    Kaynak:tr.wikipedia.org

bu arada türban da örtme olayı var başörütsündede örtme olayı var.sonuçta örtünme var.kelimelre takılmayalım.sonuca bakalım.kimin ne şekilde örtündüğü bizi ilgilendirmez.bizler yolda giderken etek gyenlere sen şöyle giy demedeğimize göre kimsede kimseye söyle başını bağla diyemez sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyitcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ülkeyi turbanlılar kurtarmadımı savaşmadımı çanakkalede...neden şimdi unutuluyor...madem demokratik bi ülkeyse herkes kendi isteğine göre giyinebilmeli bence..
    vay gözüm benim evet haklısın onlar kurtarmadımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben askerde iken annemler yanıma ziyarete geldiler annem başörtülü diye ilk önce içeriye almak istemediler sonra başka bir örtünme şekli uygulayıp içeriye öyle soktular o gün ne kadar üzüldüğümü bir ben bilirm nasııl bir ülkede yaşıyoruz hayret!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abd ve ab demokratiklenme ve çağdaşlaşma yaygarasıyla bizi dinimizden uzaklaştırmaya çalışıyor sinsice ama ülkesine ve dinine bağlı milletimiz bunlara kanmaycaktır ben bundan eminim
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nur suresinin 31. ayetini hatırlatır ve bütün insanların [inanan]ların kuranın ayetlerine ve resülümüzün sünnetine uymalarını tavsiye ederim hiç kimse böyle konular hakkında bilip bilmeden yorum yapmasın kuranda herhangi 1 ayetin inkarı insanı dinden çıkarır

Sayfa 9/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri