REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce bu ülkede türban olmalımıdır?

Katılımcı sayısı
212. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olmalıdır

149 70.28%
  • Hayır Olmamalıdır

63 29.72%
Sayfa 1/17 1234567891011 ... SonSon
164 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sizce bu ülkede Türban sorunu çözülürmü? Türban olmalımıdır? olmamalımıdır?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Sizce bu ülkede Türban sorunu çözülürmü? Türban olmalımıdır? olmamalımıdır?

Konu kapanmıştır Anket amacından cıkmıştır.

Tum herkese ankete katılımından dolayı teşekkur ederiz.Polemiklere ve kalp kırmalara gerek yok
    Konu Admin tarafından (08-07-2007 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet olmalıdır neden olmalıdır cunku dınıne ınanan ınsanlar dınının emrettıgı gıbı yasar uygulanır uygulanmaz o kısının kendı problemı ve guhanıdır buna kımse karısamaz kımse kımsenınde gunahını cekmez herkez kendı gunahını ceker kısılerın dusuncesıne saygı duymak gerekırsen duymazsan sanada duyulmaz... ayrıca CABBARİ dusuncen ıcın sgl guzel bı konu..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siyası bir amaç taşımadığı sürece olabilir türban..sonuçta bu vatan için kurtuluş savaşlarında gözünü kırpmadan ölen analarımız da baş örtüsü takıyordu..ama benim sadece karşı olduğum nokta bunu siyası bir ideolojı aracı yapmamak.her kesın ınancı kendıne kımseye zorla bır sey yaptırılamaz.başı örtmekle iş bitmiyor ki..insanın ıcınde olacak allah sevgısı ve korkusu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siyası bir amaç taşımadığı sürece olabilir türban..sonuçta bu vatan için kurtuluş savaşlarında gözünü kırpmadan ölen analarımız da baş örtüsü takıyordu..ama benim sadece karşı olduğum nokta bunu siyası bir ideolojı aracı yapmamak.her kesın ınancı kendıne kımseye zorla bır sey yaptırılamaz.başı örtmekle iş bitmiyor ki..insanın ıcınde olacak allah sevgısı ve korkusu...
    altına imzamı atıyorum sonuna kadarda katılıyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=eraybal;186846]siyası bir amaç taşımadığı sürece olabilir türban..sonuçta bu vatan için kurtuluş savaşlarında gözünü kırpmadan ölen analarımız da baş örtüsü takıyordu..ama benim sadece karşı olduğum nokta bunu siyası bir ideolojı aracı yapmamak.her kesın ınancı kendıne kımseye zorla bır sey yaptırılamaz.başı örtmekle iş bitmiyor ki..insanın ıcınde olacak allah sevgısı ve korkusu...[
    /QUOTE]

kesinlikle katılıyorum .tesekkürler

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=western32483;187197][QUOTE=eraybal;186846]siyası bir amaç taşımadığı sürece olabilir türban..sonuçta bu vatan için kurtuluş savaşlarında gözünü kırpmadan ölen analarımız da baş örtüsü takıyordu..ama benim sadece karşı olduğum nokta bunu siyası bir ideolojı aracı yapmamak.her kesın ınancı kendıne kımseye zorla bır sey yaptırılamaz.başı örtmekle iş bitmiyor ki..insanın ıcınde olacak allah sevgısı ve korkusu...[
    /QUOTE]

peki siyasi olup olmadıgına kim karar verecek?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[quote=tracker1;187249][quote=western32483;187197]
    Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siyası bir amaç taşımadığı sürece olabilir türban..sonuçta bu vatan için kurtuluş savaşlarında gözünü kırpmadan ölen analarımız da baş örtüsü takıyordu..ama benim sadece karşı olduğum nokta bunu siyası bir ideolojı aracı yapmamak.her kesın ınancı kendıne kımseye zorla bır sey yaptırılamaz.başı örtmekle iş bitmiyor ki..insanın ıcınde olacak allah sevgısı ve korkusu...[
    /QUOTE]

peki siyasi olup olmadıgına kim karar verecek?
    siyasi partilere oy veren halk verecek başka seçenek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=muhteşem;187251][quote=tracker1;187249]
    Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siyasi partilere oy veren halk verecek başka seçenek yok
    o halde halkın seçimine herkes saygı duyacak
    birilerinin yaptıgı gibi ordu göreve denmeyecek
    şayet ülkede demokrasi varsa!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence örtü bize dinimizin bir emridir ve bunun üstünde hiç kimse olamaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siyasi bir simge ve başka amaçlar için kullanılması maalesef devam eder.bu ülkede başörtüsü sorunu yoktu.annem de eşarp takar.ama başka amaçlara alet edilmesi son yıllarda oldu.hala da eşarbıyla devlet dairelerine bile girer.ama aşırıya kaçan bir başörtüsüyle giremezdi herhalde.

siyasi rant elde etmek için kullnılmasaydı bugün böyle bir sorunumuz yoktu.kerameti kendinden menkul peygamber sanan HOCA larımız ve ne işe yaradığından ŞÜPHE ettiğim ışık evleri vb.oluşumlar dahilinde buraya gelmiştir.
    kısacası devam eder.

Sayfa 1/17 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri