REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce bu ülkede türban olmalımıdır?

Katılımcı sayısı
212. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olmalıdır

149 70.28%
  • Hayır Olmamalıdır

63 29.72%
Sayfa 2/17 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
164 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sizce bu ülkede Türban sorunu çözülürmü? Türban olmalımıdır? olmamalımıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiyede bayrağımızı ve türbanı eş değerde görüp, ikiside bez parcası diyen bir zihniyet var. Hepimizin ailesinde türbanlı var ve hepimizde elhamdurillah islamız fakat türban siyasete alet edildi, insanların dini inançlarını kullanarak oyu kapmak istediler, çokta başarılı oldular. Türban demeseydiler, dini kullanmasaydılar, iki anahtar vadinde bulunmasydılar, hayatta iktidara gelemezlerdi. Türkiye'nin sorunu türban değil, cumhurbaşkanı seçimi değil. Türkiye'nin o kadar çok sorunu varki, sıralamaya koyarsan türban en son sıraya düşer. Az önce fırıncının bana söylediği şey, Türkiye'de un yok ekmeye zam var. Kafanızı türbana takmayın, sağlıcakla kalın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl hiç kimse sokakta afedersiniz çıplak derecesinde dolşa biliyor ve türbanla girilmesi yasak olan yerlere giriyorsa aşırı olmamak şartı ile (gözleri bile gözükmeyen) turban takmasının kime ne zararı var şu teknoloji çağında anlamış değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başörtüsüne evet,ama türbana kesinlikle hayır!
    kesinlikle katılıyorum türban ayrı şey başörtüsü ayrı şey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türbanı seçim zamanında kendi propagandalarına alet ettiler

geçenlerde bir solcu bayan gazeteci dediki "bu ülkede hiçbir sorun yokmuş gibi hala türban tartışmaları yapıldıgından ötürü avrupada ülkem adına utanıyorum"

arkadaşlar türban ayrı diyorsunuz ama bunların hepiside örtünmeye saçını başını kapamaya çıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hala anlamış değilim bu ülkede neden bayanlar kılık kıyafetleriyle ilgili tartışma konusu oluyorki
    takan kendine takar takmayan takmaz fakat ülkede türban takmanın insanları neden gerdiğini anlamış değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada hala türbanı kalrdırmak için seçim vaadi verenler var geçen dönemlerde daha çok oluyordu ama bu dönemde o kadar çok yok bu ne demek oluyor artık türban yasagından siyasiler bile umudu kesmiş boş vaat olarak bile görmüyorlar
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meseleye yüzeysel bakmayalım...türban bugün için insanları Allah'ın adını kullanarak kandıran,hurafe üreten şeytanların simgesidir...başörtüsü farklıdır,türban farklıdır....türban ayrımcıdır...türban takanlar bizden olanlar ve olmayanlar diye insanları ayırırlar...başörtüsü kullananlar ise kendi inançları doğrultusunda onu takarlar ve kimseyide ayırmazlar....fark budur...aksini iddia eden varsa buyursun.....

Nasıl olduysa sana katılıyorum...Aynen bu şekildedir benim ananem ,babaannem de başörtüsü takar ama Türban asla ! Çünki Türban çok çok farklı bişey...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karço Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siyasi bir simge ve başka amaçlar için kullanılması maalesef devam eder.bu ülkede başörtüsü sorunu yoktu.annem de eşarp takar.ama başka amaçlara alet edilmesi son yıllarda oldu.hala da eşarbıyla devlet dairelerine bile girer.ama aşırıya kaçan bir başörtüsüyle giremezdi herhalde.

siyasi rant elde etmek için kullnılmasaydı bugün böyle bir sorunumuz yoktu.kerameti kendinden menkul peygamber sanan HOCA larımız ve ne işe yaradığından ŞÜPHE ettiğim ışık evleri vb.oluşumlar dahilinde buraya gelmiştir.
    kısacası devam eder.
    Doğru tespit Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tabi o konuda haklılık payın var ama bizim insanımız özellikle iç anadoluda türban nedir bilmez aşerp bizlmez onun bildiği tek şey ya yazmadır yada ötrüdür
    yani kısacası bizim ülkemizde eşarpta türban yerine geçiyor yazmada örtüde
    maalesef bu bir gerçek
    yok ağa sen merak etme...iç anadolu dahil her yerde başörtüsüyle türban çok rahat ayırt ediliyor...insanlarda bunu çok iyi özümsemiş durumdalar...ve sana şunu çok rahat söyleyebilirimki,türban takanlar dini hiçbirimizden daha fazla bilmiyorlar...onların nefasi zaten bana yetmez o ayrı hikaye ama inanaın oturup onlarla konuştuğunuz zaman bomboş olduklarını,sırf hurafe konuştuklarını görürsünüz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nasıl olduysa sana katılıyorum...Aynen bu şekildedir benim ananem ,babaannem de başörtüsü takar ama Türban asla ! Çünki Türban çok çok farklı bişey...
    sen katıl veya katılma....umursadığım bi konu değil....ben böyle düşünüyorum...beğenen beğenir...beğenmeyenin keyfi bilir.....

Sayfa 2/17 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri