Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce bu ülkede türban olmalımıdır?

Katılımcı sayısı
212. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olmalıdır

149 70.28%
  • Hayır Olmamalıdır

63 29.72%
Sayfa 14/17 İlkİlk ... 4567891011121314151617 SonSon
164 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Sizce bu ülkede Türban sorunu çözülürmü? Türban olmalımıdır? olmamalımıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazınızda bazı siyasi yerleri düzelttim!!!
    kaşıma meselesine gelince tahrik edici sözler vaatler bizi buralara getirdi ne istendi ne oldu birşeyleri konuşurken biraz düşünmek gerek diye düşünüyorum
    selametle
    aynen öyle....türkiyede siyasetçilerin yaptığı ne??? 50 senedir cambaza bak oyunu oynatıyolar insanlarımıza....dindar insanın dini duygularını,ülkücülerin milli duygularını,solcuların sosyalist duygularına yönelik hitaplar konuşmalar yapıp tutamayacakları vaatler verirken seçim meydanlarında,bizim milletimizde bu siyasetçi denen hokkabazları matah bişey zannediyo...lafın kısası millet ipin üstündeki cambaza bakarken anlı şanlı ekonomiden sorumlu devlet bakanları yeni vergilerle vatandaşın cebindeki parayı yavaş yavaş usulca çekiyo....ülen hani sen sosyalisttin,hani dindardın,hani milliyetçiydin???hangisine sığar vatandaşı ağır vergilerle ezmek???''efendim biz öyle bi enkaz devraldıkki, kemer sıkmamız gerekli''....bıraksınlar artık bu işleri...ağır fanatiklerin dışında kimse kimsenin türbanına veya mini eteğine takılmış değil halk bazında...bu ahlaksızca siyasi oyunlar ancak 'cambaza bak' oyununun ucuz bir parçasıdır...kanmayın....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cabbari arkadaşım, türban sorunu xxxxx bu olayı kaşıyıncaya kadar varmıydı?Türbanlı olsun, başörtülü olsun veya olmasın her kes yanyana okuluna gidiyordu. Bütün siyasiler türbanı kendi siyasi amaçları için kullandıkları müddetçe olacaktır. Kimse kimsenin dini inançlarına karışamaz. Siyasiler bu olaya 1-2 sene karışmasın olaY kendiliğinden kapanır. Ama tek şartla: Bireyler türbanı kendi siyasi görüşlerine bayrak yapmasın.
    kesinlikle katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen arkadaşlar dini konularda daha ciddi olalım cünkü cehennem var
    KAFİRLER VE ZALİMLER İCİN YASASIN CEHENNEM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sebo05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lütfen arkadaşlar dini konularda daha ciddi olalım cünkü cehennem var
    KAFİRLER VE ZALİMLER İCİN YASASIN CEHENNEM
    AMİN.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu türban ve baş örtüsü ayrımı da son yıllarda çıktı tükiyenin iç anadolusuna doğusuna güney doğusuna bir gidin sorun bayanlar başlarındaki her türlü şeye türban yazma başörtüsü eşarp kelimelerini kullanır yani bu bir birinden ayrı olduğunu söylediğiniz türban ve başörtüsü ayrımını bizim ülkemizin bayanları pek bilmez başlarındaki neyse ona yeri gelir türban yeri gelir baş örtüsü yeri gelir yazma derler onlar için önemli olan başlarının kapalı olması yani bu ayrımlara önem vermezler bende vermiyorm ve bu ülkede türbanın siyasete alet edildiğide gerçek bununla beraber gerçektende inancı için kapanmış ama damga yemiş örtüsü zoraki çıkarılmış insanlarda gerçek ...vel hasılı yasaklar bizi hiç bir yere götürmez....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese selam
    doğru söylemişsiniz türban olayıda oyunlardan sadece biri
    nur suresinde"inanan kadınlara söyle örtülerini yakalarının üzerine kadar örtsünler"der demekki ölçü bu
    uyan kendi kazanır uymayan kendi kaybeder ,Allah dilerse affeder isterse ceza verir
    isteyen istediği kadar açılıyor kimse birşey demiyor neden isteyen istediği kadar kapanamıyor bu mantıksızlık değilmi bırakın isteyen istediğini giysin
    ****** şöyle demişmiş provakasyon yapmadığı aksi görüşe hizmet etmediğini kim bilebilirki lütfenbiraz mantıklı ve objektif düşünelim
    bırakın ister minili ister çarşaflı birbirimizi sevelim bu ülke için çalışalım bir arkadaş ışık evleri mevzuuna girmiş yahu keşke 1000 tane böyle grup olsa bünyanın dör bir tarafında türk bayrağı dalgalanıyor okullarda insanlar türkce konuşuyor ve bunu bir avuç kendini milletine adamış insan canıyla malıyla yapıyor peki biz napıyoruz vur damgayı gitsin nasılsa bedava!!!!!
    bu ülkeye irtica vs tartışmaları değil markalar tasarımlar üretimler lazım
    çalışıp üretmemiz lazım yaptığımız arabanın önünde fiat honda değil türk markası olması lazım uyanın artık uyanın heeeeeeeeeeeeeeeeey
    kimse bu ülkeyi yıkamaz kimseninde bura benim ben ülkemi senden çok seviyorum veya sen sevmiyorsun deme hakkı hiç yoktur
    Atatürkçüyüm demek haddimiz bile -en azından şimdilik-değildir ta ozaman uçak fabrikası yaptırmış atatürk biz ne yapmışız işi gücü bırakıp boş laflarla asır geçirmişiz yapmamız gereken hep beraber çalışıp muasır medeniyetler seviyesininde üzerine çıkmaktır başka şansımızda yoktur sadece biraz düşünün

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bi tanesi imam hatiplerle ilgili bişeyler yazmış...heralde yanlış şeyler biliyorlar...dilimizin döndüğünce anlatalım.....öncelikle şunu söyleyeyim ki ben İ.H 'li değilim...gitmeyide hiç düşünmedim...çocuğum olursa da göndermem...bu benim yoğurt yeme stilim.....işin özüne dönecek olursak;28 şubattan sonraki süreci ve özellikle de son 5 yıllık hükümet dönemini çıkarsak,İ.H liseleri her zaman için ülkücülerin ağırlıkta olduğu bir yer olmuştur...klasik lise eğitiminin yanında ağırlıklı olarak dini eğitim de veren kurumlardır...hiç bir zaman için ülke aleyhine faaliyet gösteren insanlar oralarda ağırlıklı yüzdeye ulaşamamıştır...normal okullarda ne kadar **** *****varsa oralarda da o kadar vardır.....başta da dediğim gibi 28 şubat sürecinden önce her zaman için ülkücülerin ağırlıklı olduğu kurumlar olmuşlardır...ancak 28 şubat sürecinden sonra buralarda okuyanların yüksek öğretim yapabilmeleri zorlaştığından insanlar buraları tercih etmemeye başladılar ve İ.H ler ve diğer meslek okulları üzülerek söylüyorum ki okumakta gözü olmayan başarısız öğrencilerin ve gittiği her yerde bela çıkaran öğrencilerin sırf diploma alabilmek için tercih ettiği yerler olmuştur...belki de bu yüzden bi tanesi oralara 'mikrop yuvası' tabirini kullanmıştır,ancak 28 şubattan önce yetişen nesil kesinlikle öyle değildi...son 5 yıllık hükümet döneminde de özellikle siyasi sömürü aracı olarak kullanıldılar ve siyasi otorite maalesefki oraları cazip hale getirirse ve yüksek öğretime girişteki zorlukları kaldırırsa yeniden ülkesini milletini seven ve dini gerçekten adamakıllı bilen insanların yetişeceğinden korktuğu için sürekli onunla bununla YÖK'le askerle polemik yaptı ve maalesefki o okulların eğitimli cahiller yuvası olarak kalmasına göz yumdu...neden???çünkü adam gibi yetişmiş biri kalkar ona sorar:'sen ne biçim İ.H 'lisin??bu mudur senin İ.H liliğin '....unutmayalımki çoğu siyasi otorite-sadece türkiye'de de değil bi çok ülkede- halkın cahil kalmasını ister..çünkü okumuş,bilgili,kültürlü ve sağlam dini bilgilere sahip insanlar bu siyasetçi denilen hokkabazlara hesap sorarlar,kuru kuruya şak şak çılık yapmazlar....e bu da onların işine gelmez tabi...selametle

arkadaşım sanki imam hatip liselilerin okularının ülkücülerin arka bahcesi oldugunu ima etmişsin halbuki anadolunun çok şehirleirini bilirimki bu liselerinde
    bir zamanlar refah partisi yada mili selamet partisi kapatılan partiler bunlar
    bu partilerin arka bahcesi olmuştur nerde bir mitig olsa imam hatip liseliler
    okuldan alınıp mitig alanına götürülürdü ben bu olayı şimdi şu yönden kınamak
    isterim ne hakkınız vardıki bu gencecik 13-15 yaşlarıdaki beyinleri ne hakla
    siayasete bulaştırdınız ne hakkınız vardı..

gelelim diger işlerin boyutuna bu ülkede malesef guruplaşmaya gidilmiştir bu yönden birrr taraftan allah allah diye diye yetimin yoksulun hakkını yemek ne kadar dogrudur bilmem hele devletin alacagı vergiyi yıllardır kaçırmak allah katında ne kadar dogrudur bilmem tabiki bu zihniyetlerin allahı başka ise
    tövbe tövbe diyoırum şirk koşmuyorum sadece yıllardır gördüklerimi yansıtıyorum...

yalanım varsa benim inandıgım yüce yaratıcım allahım beni ters düz etsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence de imam hatiplerin ülkücülerle ne alakası vardır arkadaşım ben ülkücü camianın icinde bulunan biri olarak hic bir zaman görmedimki imam hatiplilerin ülkü ocaklarına girdiklerini girenlerde cok enderdir dahada acayım selcuk ünv imam hatipli arkadaşlarımısın rahatca söyleyebilirim cogunlu ülkücülerden ve görüşlerinden nefret ettigini şimdi sen tutup imam hatiplileri ülkücü camianın icine cekmeni kınıyorum burda yorum yapacaksan bilerek yap kimlerin imam hatiplileri arka bahcemiz dedigini herkes iyi biliyor kaldıki o kardeşlerimizin ülkücü lerin icinde olmasında da bir sakınca yoktur ancak senin niyetin kötü burda türban sorunu yaşanırken alıp sen ülkücüleri imam hatiplilerin icinde onlara el atan yonten bir konuma getiriyorsun 28 şubat sürecinde heralde imam hatiplilerin onune cıkarılan engeler ülkücü oldukları icin degil başka bir partinin olur olmadık konuşmaları ve söylemleri dogrultusunda gercekleşmiştir ve ben o partiyi yoneticilerini burdan kınıyorum bu söylemlerle imam hatipli arkadaşlarımızın onun kapanmasına neden olmuşlardır bir tabir vardır eşegin aklına karbuz kabugunu düşürmüşlerdir ve simdide bu sorunu biz cözeriz siz cözemesin yok biz daha iyi biliyoruz onlar bilmiyor vs söylemleri ilede yine onlar üzerinden rand elde etmek istemeleri ne acıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar siyaset yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Biz siyaset yok dedikçe siz devamlı konuyu partilere liderlere getiriyorsunuz............................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazdığım yazılar hakkında yapılan son iki yorum hakikaten beni üzdü...demekki ne demek istediğimi tam anlatamamışım heralde....önemli değil...canınız sağolsun...

Sayfa 14/17 İlkİlk ... 4567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri