Alıntı tracker1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
evt dostum haklısın eskiden türban yoktu BAŞ ÖRTÜSÜ vardı bende biraz eskidim senin gibi benim yaşda senin kadar var ama ben başka şeylerde hatırlıyorum
örneğin türbanın dönemin yök başkanı ihsan dogramacı tarafından fransadan ithal bir örtünme türü yani daha çagdaş ve modern diye daha önceleri BAŞ ÖRTÜLÜ tek tük ünv öğrencileride göze batmıştı BAŞ ÖRTÜSÜ ile yani analarımızın bacılarımızın nenelerimizin BAŞ ÖRTÜSÜ zamanında oda batmıştı birilerine
kimse kimseyi kandırmasın rejim malesef dinini tam anlamı ile yaşamaya çalışan müslüman istemiyor bu rejim sadece sözde müslüman istiyor yaşantıda gavurdanda gavur olması isteniyor
kendim şahit oldum batılı turistler bile bizim kızların giyimini görünce dönüp bakmaktan kendilerini alamıyorlar onları bile geçti bizim çagdaşşşşşş kızlar ve kadınlar
zaten avrupa birliğide bunu istiyor avrupa birliği aslında bir hristiyan klubü gibi bizleride içlerine yavaş yavaş çekmek için ilk kılık kıyafetten başlıyorlar avrupa birliğide türbana ve başörtüsüne karşıdır