Sen kim oluyorsunda bana akıl öğretmeye çalışıyorsun? Edepsiz ve terbiyesiz sensin. Meydanı boş buludun iki gündür atıp tutuyorsun. Kimse sana bir şey dedi mi? Ben uçmadım. Zaman içinde gelişen olayları yazıp, senin gibi kulaktan dolma bilgiçleri uçurdum. Senin yaşını bilmiyorum ama terbiyesiz ve seviyesiz olduğunu hemen belli ettin aferin sana. Sizlerin karşısına böyle gerçekleri yazan birisi çıktımı aynı taktik. Hemen seviyenizi belli ediyorsunuz. Yazacaksan kendi fikirlerini yazda faydalanalım. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Senin yukarıdaki yazıyı bile doğru dürüst okuyup anlacak kapasiten olmadığı anlaşılıyor. Tek cümlelik insanlarsınız. Ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyorsun. Hadi git işine be kardeşim. Ukalalık yapıp durma bu forumda senin gibi sevisesizlere yer yok.
Benim ulemadan filan fetva almaya ihtiyacım yok. Senin alıntı yaptığın yazılarda açılmayla ilgili bir yazı var mı? Peki adama sormazlar mı niye polis nezaretinde ncuma namazı kıldın? Suçun neydi? Şimdiye kadar senden başka kimseden duymadım ben polis nezaretiyle cuma namazı kılanı.
Yer imleri