REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce bu ülkede türban olmalımıdır?

Katılımcı sayısı
212. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olmalıdır

149 70.28%
  • Hayır Olmamalıdır

63 29.72%
164 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sizce bu ülkede Türban sorunu çözülürmü? Türban olmalımıdır? olmamalımıdır?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meseleye yüzeysel bakmayalım...türban bugün için insanları Allah'ın adını kullanarak kandıran,hurafe üreten şeytanların simgesidir...başörtüsü farklıdır,türban farklıdır....türban ayrımcıdır...türban takanlar bizden olanlar ve olmayanlar diye insanları ayırırlar...başörtüsü kullananlar ise kendi inançları doğrultusunda onu takarlar ve kimseyide ayırmazlar....fark budur...aksini iddia eden varsa buyursun.....

Nasıl olduysa sana katılıyorum...Aynen bu şekildedir benim ananem ,babaannem de başörtüsü takar ama Türban asla ! Çünki Türban çok çok farklı bişey...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nasıl olduysa sana katılıyorum...Aynen bu şekildedir benim ananem ,babaannem de başörtüsü takar ama Türban asla ! Çünki Türban çok çok farklı bişey...
    sen katıl veya katılma....umursadığım bi konu değil....ben böyle düşünüyorum...beğenen beğenir...beğenmeyenin keyfi bilir.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen katıl veya katılma....umursadığım bi konu değil....ben böyle düşünüyorum...beğenen beğenir...beğenmeyenin keyfi bilir.....
    Ben böle düşündüğüme göre sana katılıorum dedim ...Herşeyi yanlış anlamayalım ....:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn türbana evet ama ....

türbana evt ama türbanıın dindeki tarikat ve ceşitli dini kutuplaşmaların kendini belli edecek şekilde bağlanmasına hayır

önemli nokta analarımızın başına taktığı bizim yemeni,tülbent,baş örtüsü diye bildiğimiz şeylerin türbanla ilişkilendirilip kenmdilerine türban konusunda haklı çıkaracak uğraşlara zemın vermiyelim

örf ve adetten kaynaklanan ve başını örten anne ve bacılartımızın bu konu dışında tutulmalı.

böyle insanların bir günahı yok
    siyasi bir örtü olan türbana zemin için kullanılması yanlıştır.

:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siyasi bir görüşün simgesi olmamak şartıyla türban olmalıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar biz bir islam ülkesiyiz biz onca zaferi imanımızın gücüyle kazandık nasıl olurdu şimdi bütün bunları bırakıp türbanı sorun yaratıyorlar anlamıyorum onca kız kardeşlerimizi hiç bir yere aalmıyorlar demekki tuban sorunu var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence türban türkiyede bir sorundur ve bazı kesimler bunu amaçlarına ulaşmak için bir araç olarakta kullanıyor resmi direlere girilemiyor kapıdan geri çevriliyoruz aynı daireye neredeyse üzerinde elbise olup olmadığını anlayamadığımız kişiler rahatlıkla giriyor hak adalet bunun neresinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart türban nedir

aslında fazla önemi yok ülke icin bunu sorun edenler de sorun onca dert tasa varken işsislik bi yandan terör pkk biyandan böyle türban la ugraşmak niye isteyen istedigini giyen bi ülkeyiz bu yazılmış yasaya uygulamamız lazım türban ı bu kadar büyütüyoz doguda o kadar şehit verdik bunun üstüne gidelim işsizligin üstüne gidelim bunlar işsizlik ve terörün üstesinden geldikmi öbür konular zaten hal olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kendi takmadıgınız konuda yorum yapan insanlar yazık size kimse zorla türban takın demiyorki takanlara sadece saygılı olun deniliyor insan hür iradesine biraz saygılı olun siz takmayabilirsiniz ancak insanlar inancı geregi türban takıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri