katılmıyorum ağa....çünkü müslümanlığın yaşanmasını salt başörtüsü takıp takmamaya indirgemek olayın özünden sapmaktır...mesele şu:bakınız tüm islam ülkelerine hepsi dikta ve zulüm ile yönetiliyor...onun için hiç biri iflah olmuyor....Türkiye'de kimse bir başkasının sokakta ne giydiğine yada özel yaşamında ne yaptığına karışmaz...karışamaz....Türkiye'nin diğer müslüman ülkelerden farkı budur....resmi ve kamusal alanlarda da belirtilmiş kıyafet normları varsa buna da uyulmalıdır....günahı vebali varsa o kuralı koyan kişinin boynunadır...ben söylemiyorum...islamın ölçüleri böyle diyor....ha şunuda ekleyeyim,türkiyede 2 çeşit insanlar birbirinin ne giydiğine karışıyo...birinci grup türbanlı (baş örtülü değil) ve o zihniyetin erkekleridir kendileri gibi olmayanlara kafir gözüyle bakarlar.ikinci grup iflah olmaz komünistler dir..bunlarda samimiyetle dinini yaşan insanlara bile el-kaide militanı gibi bakar....Allah bu ülkeyi bu iki tip mikroptanda kurtarır inşallah.....tabiiki sadece Allah'a tevekkül yetmez....vatandaş olarakta biz elimizden geleni yapmalıyız....
Yer imleri