HUZURLU YAŞAMAK İSTİYEN HUZURA YARDIM EDER. arkadaşlar her kes ileri geri kendi egitim seviyesince bir şeyler yazmış cizmiş.hepsine saygılıyız dikkat ederseniz inanancsızlıkta bir inanctır. inancsızlıgı savunanların cogu bunu bilmez.ben var olduguna inanıyorum o olmadıgına inanıyor.iki tarafında ispata ihtiyacı var.inanan insanın ispatı elinde üç aşamalı insan hayatının nerede başladıgı yani nereden dünyaya geldik yaşıyoruz ve ölüyoruz nereye gidecegiz.???işte inanan insanların elinde kitapları kur'an bunu anlatıyor.inanmıyan bunun tersini ispat etmek zorunda insanların inaclarıyla ve yaşama şekilleriyle kimsenin alay etme hakkı yok benim nenem de eşarp takıyordu kimse birşey demiyordu falan safsatalarını gececeksıniz.toplum bir bütündür nasılki bir kılise papazı tr cumhuriyetinde kendi inandıgı kıyafetle geze biliyor.herkez inancı geregi diledigi gibi gezmelidir.gecenlerdede ünlü bir iş adamımız türbanla ilgili attı savurdu sonra devam edemedi yoksa ürettiklerini ayırım yapıp satma şanşı yok bu yüzden herkes herkese her konuda saygılı olmalıdır benim inancım bu senin inancı o beni ilgilendirmez.madem aynı ülkede yaşıyoruz bu bir mozayiktir.kimse kimseye sen bana benzeyeceksin deme hakkı yoktur.veya kendine benzetme gibi bir dayatması olamaz.sen türban takan sana türban tak derse kızarsın yoksa takıyor diye kızman senin kültürsüz tek taraflı düşünen banaz ve cahil oldugunun ispatıdır.toparlarsak türkiyenin türban sorunu vardır türban takanlar tarafından degide türbanı ve inancları silip atmak isteyenler tarafından sorun yapılmaktadır.