REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce bu ülkede türban olmalımıdır?

Katılımcı sayısı
212. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olmalıdır

149 70.28%
  • Hayır Olmamalıdır

63 29.72%
Sayfa 10/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon
164 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Sizce bu ülkede Türban sorunu çözülürmü? Türban olmalımıdır? olmamalımıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bu ulkede turbanı sıyası bır amac halıne getırewnler takanlar deıl takılmasına karsı cıkanlardır bızım turban gıbı bır sorunumuz yok cok sukur bu sadece yök ve bunların zıhnıyetını tasıyan kısılerın sorunudur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart türban nedir

aslında fazla önemi yok ülke icin bunu sorun edenler de sorun onca dert tasa varken işsislik bi yandan terör pkk biyandan böyle türban la ugraşmak niye isteyen istedigini giyen bi ülkeyiz bu yazılmış yasaya uygulamamız lazım türban ı bu kadar büyütüyoz doguda o kadar şehit verdik bunun üstüne gidelim işsizligin üstüne gidelim bunlar işsizlik ve terörün üstesinden geldikmi öbür konular zaten hal olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HUZURLU YAŞAMAK İSTİYEN HUZURA YARDIM EDER. arkadaşlar her kes ileri geri kendi egitim seviyesince bir şeyler yazmış cizmiş.hepsine saygılıyız dikkat ederseniz inanancsızlıkta bir inanctır. inancsızlıgı savunanların cogu bunu bilmez.ben var olduguna inanıyorum o olmadıgına inanıyor.iki tarafında ispata ihtiyacı var.inanan insanın ispatı elinde üç aşamalı insan hayatının nerede başladıgı yani nereden dünyaya geldik yaşıyoruz ve ölüyoruz nereye gidecegiz.???işte inanan insanların elinde kitapları kur'an bunu anlatıyor.inanmıyan bunun tersini ispat etmek zorunda insanların inaclarıyla ve yaşama şekilleriyle kimsenin alay etme hakkı yok benim nenem de eşarp takıyordu kimse birşey demiyordu falan safsatalarını gececeksıniz.toplum bir bütündür nasılki bir kılise papazı tr cumhuriyetinde kendi inandıgı kıyafetle geze biliyor.herkez inancı geregi diledigi gibi gezmelidir.gecenlerdede ünlü bir iş adamımız türbanla ilgili attı savurdu sonra devam edemedi yoksa ürettiklerini ayırım yapıp satma şanşı yok bu yüzden herkes herkese her konuda saygılı olmalıdır benim inancım bu senin inancı o beni ilgilendirmez.madem aynı ülkede yaşıyoruz bu bir mozayiktir.kimse kimseye sen bana benzeyeceksin deme hakkı yoktur.veya kendine benzetme gibi bir dayatması olamaz.sen türban takan sana türban tak derse kızarsın yoksa takıyor diye kızman senin kültürsüz tek taraflı düşünen banaz ve cahil oldugunun ispatıdır.toparlarsak türkiyenin türban sorunu vardır türban takanlar tarafından degide türbanı ve inancları silip atmak isteyenler tarafından sorun yapılmaktadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben olmalıdır derim ama siyasi bir amaç taşımadıgı sürece olmalıdır türbanın üniversite içine girmesinide istemiyorum.. türban yasagına uyulmasını istiorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz kendini müslüman partisi görüp insanların dini duygularıyla oynayarak oy toplayan parti veya partiler türban demiyeceğim artık bu kelime siyasi bi kimlik halini aldı baş örtüsü diyeceğim bunlar didikliyor fakat bilinçli yapıyorlar bunu hani çözsünler çözmezler arkadaşlar ellerinde malzeme olarak kullanıyorlar ya biz uğraşıyoruzda engelleniyoruz diyorlar yalan bunlar bu parti niye bu seçimde hükümet proğramında başörtüsünü çıkarttı. birde arkadaşın biri şöyle yazmış annem baş örtüsüyle beni görmeye geldide askerye içeri almadı demiş inanmıyorum öyle bişey olamaz insanlara yanlış bilgi vermeyelim kamoyuna.benim bir arkadaşın kızını okuldan attılar türbandan dolayı ama niye attılar biliyormusunuz örgüt üyeliği yapmak toplantılar düzenlemek türkiye cumhuriyeti aleyhine slogan atmak ve atatürke hakaret etmek düzeni değiştirmek iran rejimini savunmak gibi eylemlerde bulunduğu için okuldan atıldı ha bu kız o güne kadar okula baş örtüsüyle okula gidiyordu kimsede karışmıyordu bilmem anlata bildimmi bırakın bunu seçip gönderdiğimiz insanlar çözsün zaten halkın öyle bi sorunu yok sorunu yaratanlar azınlıktadır bu ülkede. amacım kimseyi kırmak diil sadece fikrimi söylüyorum türkiyede baş örtüsü sorunundan çok daha önemli sorunlar var açlık,yoksulluk,işşizlikten ötürü fuhuş,gasp,hırsızlık son iki yılda yüzde 72 artmış bunlara çözüm bulunsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meseleye yüzeysel bakmayalım...türban bugün için insanları Allah'ın adını kullanarak kandıran,hurafe üreten şeytanların simgesidir...başörtüsü farklıdır,türban farklıdır....türban ayrımcıdır...türban takanlar bizden olanlar ve olmayanlar diye insanları ayırırlar...başörtüsü kullananlar ise kendi inançları doğrultusunda onu takarlar ve kimseyide ayırmazlar....fark budur...aksini iddia eden varsa buyursun.....
    sana katılıyorum arkadaşım tşkler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart selamlar

öncelikle şunu belirtmek gerekki laik,demokratik ve hukuk devleti demek türbanlı insanlara karşı olarak yaşamak demek değildir,,
    laikliğin anlamı türbana karşı demke te değildir,
    insan hak ve özgürlüklerinin sonuna kadar savunulduğu bir toplum da insanlar kendi yaşantılarını türkiye cumhuriyeti yasaları içersinde istedikleri gibi yaşayabilirler,
    insanları dinci,gerici.müslüman,sagcı,solcu ve ismini saymadığım guruplara ayırarak bir bölünmeye iten düşüncelerden ve bu düşünceleri taşıyan insanlardan uzak kalmak ve bunları doğruyu anlatmak gereklidir.
    asıl amaç insanların yaşantısına mudehale etmeden ve kendi yaşantımızla onlara zarar vermeden devletimizin cıkarları doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde yaşamamız olmalıdır,
    ancak bu şekilde daha büyük ve güçlü bir devlete sahip olabiliriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılarınızın hepsini okudum ama buna tahammül edemem
    bu yazılarınızı gidip başka yerlerde yazın bu kadarda olmaz
    sizin mikrop yetiştiriliyor dediğiniz yer ilim irfan yuvalarıdır
    hz ömer bana bir harf ögretenin 40 yıl kölesi olurum demiş mikroptan arındırırım dememiş!!!!
    size güle güle!!!
    "hz ömer bana bir harf ögretenin 40 yıl kölesi olurum " ağa bu laf HZ.ALİ'nin değilmiydi..?:49: Saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı forever_west Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkiye de artık daha fazla kişinin türbana girmemesi için halkın iyi eğitilmesi, imam hatip liseleri ve kuran kurslarının kaldırılması gerek bunlar mikrop yetiştiren yuvalar
    gerçi cabbari arkadaşamız cevap yazmış ama sen nasıl bir mikropsunki yapıcı değilde aşağılayıcı çözüm üreten değilde bölücü bilgi paylaşan değilde kangren oluşturan.burada her görüş saygılı her bilgi önemli ama senin gibiler adi bir virüsten öte değilsiiniz.hangi görüşten olursa olsun sen ve senin gibileri şimdilik sadece kınayabiliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar tartısmaya gerek yok herkesin inancı kendisinedir.kimse allahı kandıramaz...

Sayfa 10/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri