ya arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz kendini müslüman partisi görüp insanların dini duygularıyla oynayarak oy toplayan parti veya partiler türban demiyeceğim artık bu kelime siyasi bi kimlik halini aldı baş örtüsü diyeceğim bunlar didikliyor fakat bilinçli yapıyorlar bunu hani çözsünler çözmezler arkadaşlar ellerinde malzeme olarak kullanıyorlar ya biz uğraşıyoruzda engelleniyoruz diyorlar yalan bunlar bu parti niye bu seçimde hükümet proğramında başörtüsünü çıkarttı. birde arkadaşın biri şöyle yazmış annem baş örtüsüyle beni görmeye geldide askerye içeri almadı demiş inanmıyorum öyle bişey olamaz insanlara yanlış bilgi vermeyelim kamoyuna.benim bir arkadaşın kızını okuldan attılar türbandan dolayı ama niye attılar biliyormusunuz örgüt üyeliği yapmak toplantılar düzenlemek türkiye cumhuriyeti aleyhine slogan atmak ve atatürke hakaret etmek düzeni değiştirmek iran rejimini savunmak gibi eylemlerde bulunduğu için okuldan atıldı ha bu kız o güne kadar okula baş örtüsüyle okula gidiyordu kimsede karışmıyordu bilmem anlata bildimmi bırakın bunu seçip gönderdiğimiz insanlar çözsün zaten halkın öyle bi sorunu yok sorunu yaratanlar azınlıktadır bu ülkede. amacım kimseyi kırmak diil sadece fikrimi söylüyorum türkiyede baş örtüsü sorunundan çok daha önemli sorunlar var açlık,yoksulluk,işşizlikten ötürü fuhuş,gasp,hırsızlık son iki yılda yüzde 72 artmış bunlara çözüm bulunsun
Yer imleri