bence de imam hatiplerin ülkücülerle ne alakası vardır arkadaşım ben ülkücü camianın icinde bulunan biri olarak hic bir zaman görmedimki imam hatiplilerin ülkü ocaklarına girdiklerini girenlerde cok enderdir dahada acayım selcuk ünv imam hatipli arkadaşlarımısın rahatca söyleyebilirim cogunlu ülkücülerden ve görüşlerinden nefret ettigini şimdi sen tutup imam hatiplileri ülkücü camianın icine cekmeni kınıyorum burda yorum yapacaksan bilerek yap kimlerin imam hatiplileri arka bahcemiz dedigini herkes iyi biliyor kaldıki o kardeşlerimizin ülkücü lerin icinde olmasında da bir sakınca yoktur ancak senin niyetin kötü burda türban sorunu yaşanırken alıp sen ülkücüleri imam hatiplilerin icinde onlara el atan yonten bir konuma getiriyorsun 28 şubat sürecinde heralde imam hatiplilerin onune cıkarılan engeler ülkücü oldukları icin degil başka bir partinin olur olmadık konuşmaları ve söylemleri dogrultusunda gercekleşmiştir ve ben o partiyi yoneticilerini burdan kınıyorum bu söylemlerle imam hatipli arkadaşlarımızın onun kapanmasına neden olmuşlardır bir tabir vardır eşegin aklına karbuz kabugunu düşürmüşlerdir ve simdide bu sorunu biz cözeriz siz cözemesin yok biz daha iyi biliyoruz onlar bilmiyor vs söylemleri ilede yine onlar üzerinden rand elde etmek istemeleri ne acıdır