REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce bu ülkede türban olmalımıdır?

Katılımcı sayısı
212. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olmalıdır

149 70.28%
  • Hayır Olmamalıdır

63 29.72%
Sayfa 15/17 İlkİlk ... 567891011121314151617 SonSon
164 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Sizce bu ülkede Türban sorunu çözülürmü? Türban olmalımıdır? olmamalımıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türban sorunu bence yoktur ama bazı kendini çağdaş zanneden insanlar bunu kendilerine sorun yapıolar...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ,
    selam ve dua ile

sevgili kardeşlerim bu siteyi kuranlar sadece allah ın emri gereği başörtüsü takanlardır bakın bakalım içinde siyasi yada başka amaçların olduğu bi yazı yada tek kelime varsa bende karşı çıkayım baş örtüsüne başörtüsü namustur başörtüsü bayrağımdır ulusumun imanla kazandığı bu toprakları başörtülerimize uzanan elleri kırmak için başlamadımı peki birde burdaki bayan kardeşlerimizin neden başörtüsü taktıklarını kendilierinin ağzından okuyalım isterseniz
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam ve dua ile

BAŞÖRTÜSÜ ALLAH IN EMRİDİR ONA UZANAN ELLER KIRILSIN

Bİ KAÇ AYET BAKALIM İSTERSENİZ
    Kalbi/anlayışı mühürlenmiş birinin taştan bir farkı yoktur (2/74)! Siz onlara gerçekleri getirirsiniz fakat onlar ısrarla kabul etmek istemezler. Eğer Allah kalplerini mühürlemiş ise yine Allah dilemedikçe o mühür kalkmaz. Böyle bir durumda size dua etmek düşer. Örneğin babanız, inanmayan/zalim ve cahil biri olmayı seçmişse ve kalbi mühürlülerden ise, siz ne derseniz deyin anlamayacaktır. O halde size düşen görev "sabır ve dua ile (Allah'tan) yardım dilemektir" (1/5, 2/153 TÜM BAŞÖRTÜLÜ BACILARIMA SESLENİYORUM SABREDİN
    BİRİLERİ GRANT HİNK OLMAK İÇİNBU TOPRAKLARDA CAN ATARKEN NEDEN KİMSELER NENE HATUNLARIN BAŞINDAKİ BEZLE UĞRAŞMAK İSTERLER SABIR VE DUA İLE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kızımın iffeti batmakta rezilin gözüne acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne.!" "Medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene eşekler bizden daha medeni.!" Mehmet akif
    MERHUM AKİFİN SÖZÜ NE GÜZEL DE SÖYLEMİŞ RUHUN ŞAD OLSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

niçin hala 70 model murat124 anadol veya şavrole kullanmıyorsunuz..modası geçtiği için,yeni aksasuarlar eklendiği için daha hoş güzel ve gelişmişi olduğu için diyecelsiniz...peki ananızın bacınızın başına taktığı o bez parçası neden evrim geçirmesin neden herşeyin yenisine güzeline evette sıra türban denilen modern baş örtüsüne hayır...bu ikiyüzlülüktür arkadaşlar bu birkaç general istemedi diye onların borazanlığını yapmaktır..biraz samimi olalım,lafı eveleyip gebelemeyelim,biraz cesur olalım..isteyen istediğini giysin..memlekette domokrasi varya..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vedud12 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kızımın iffeti batmakta rezilin gözüne acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne.!" "Medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene eşekler bizden daha medeni.!" Mehmet akif
    MERHUM AKİFİN SÖZÜ NE GÜZEL DE SÖYLEMİŞ RUHUN ŞAD OLSUN
    sözün üstüne söz olmaz
    mekanın cennet olsun
    istiklalimin şaiiri nur içinde yat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rahman ve Rahim Olan ALLAH'ın Adıyla

Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (mümin kadınlar), ellerinin altında bulunan (köleleri), erkeklerden, kadına ihtiyacı kalmamış (cinsî güçten düşmüş) hizmetçiler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler. Gizlemekte oldukları zinetleri anlaşılsın diye, ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hep birden Allah'a tevbe ediniz ki, kurtuluşa eresiniz.

Nur Suresi 31.ci Ayet

Hiç Şüphe Yokki En Doğru Söz ALLAH'ındır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizce bu ülkede türban olmalımıdır yoksa demokratik laik bir ülke diye türban olmamalımıdır?

CABBARİ domakratik laik çağdaş ve uygar bir ülkede zaten böyle sorunlar yoktur herkez kendi işine bakar..bizim ülkemizde yukarıdakilerden biraz ondan biraz bundan bölük porçük bir cumhuriyet yarattığımızdan dolayı buğün türban ve diğer anamızı ağlatan sorunlarla yıllardır cebelleşiyoruz..yani olmayan birşeyi varmış gibi yıllarca ezberlettiler bize..mesele bu
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyede türban sorunu var ama müslüman kesimin fazla oldugu bir ülkede bøyle bir sorun olmamasi gerekirdi diyorum ve zaman zaman iki kesiminde hatalari var diyorum ve bu zamana kadar cok yerde gørülmüstür zorbazlikla hic bir devlet uzun zaman istedigi yere gelememistir diyorum ve demokratinin yükselmeye yøn gøsterdigi bu günlerde bir parca beze kafayi takipta milletin huzrunu bozmaya kimsenin hakki yok diyorum ve millet istedigi sekilde yasasin diyorum ve herkese huzur ve mutluluklar diliyorum saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülkede nededir birileri hep bir kargaşa yaratmak , hep bir şeylerin beli bir yerlere şekilmesini isterler. hep bu tokraklarda kargaşa ve kan görmek isterler.
    Nedense vatandaşın istediği gibi yaşamasına izin vermıyorlar. Hep birileri çıkar vay bu türbanlı, vay bu sakallı yok bubiyikli yok bu bıyıksız yok bu top sakallı yok bu nelı arkadaşlar birakın herkes bildiği gibi yaşasın.
    Yaşamak için özgür olmak lazım. Özür değilsen yaşamıyorsun demektir.
    Kendisine saygısı olmayanın başkasınada saygısı yoktur.

not:konuille ilgili mesajları vaktım olmadığı için okumadım. kimin ne dediğini bilmiyorum bunlar benım fikrim.

YAŞASIN ÖZGÜR YAŞAM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı askar47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu ülkede nededir birileri hep bir kargaşa yaratmak , hep bir şeylerin beli bir yerlere şekilmesini isterler. hep bu tokraklarda kargaşa ve kan görmek isterler.
    Nedense vatandaşın istediği gibi yaşamasına izin vermıyorlar. Hep birileri çıkar vay bu türbanlı, vay bu sakallı yok bubiyikli yok bu bıyıksız yok bu top sakallı yok bu nelı arkadaşlar birakın herkes bildiği gibi yaşasın.
    Yaşamak için özgür olmak lazım. Özür değilsen yaşamıyorsun demektir.
    Kendisine saygısı olmayanın başkasınada saygısı yoktur.

not:konuille ilgili mesajları vaktım olmadığı için okumadım. kimin ne dediğini bilmiyorum bunlar benım fikrim.

YAŞASIN ÖZGÜR YAŞAM

Evet Olmalıdır 142 69.95%
    Hayır Olmamalıdır 61 30.05%
    çok okumansa gerekmiyor aslında ankete bakarsan hala %30 civarında baskıcı ve cuntacı zihniyet var bu toplumda:46:
    ama bunada şükür bunlar bir zamanlar daha çoktu yavaş yavaş özgürlükçü düşünce yerleşiyor ülkemde

Sayfa 15/17 İlkİlk ... 567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri