REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce bu ülkede türban olmalımıdır?

Katılımcı sayısı
212. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olmalıdır

149 70.28%
  • Hayır Olmamalıdır

63 29.72%
Sayfa 17/17 İlkİlk ... 7891011121314151617
164 sonuçtan 161 ile 164 arası

Konu: Sizce bu ülkede Türban sorunu çözülürmü? Türban olmalımıdır? olmamalımıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Terbiyesizlik Yapma

Sen kim oluyorsunda bana akıl öğretmeye çalışıyorsun? Edepsiz ve terbiyesiz sensin. Meydanı boş buludun iki gündür atıp tutuyorsun. Kimse sana bir şey dedi mi? Ben uçmadım. Zaman içinde gelişen olayları yazıp, senin gibi kulaktan dolma bilgiçleri uçurdum. Senin yaşını bilmiyorum ama terbiyesiz ve seviyesiz olduğunu hemen belli ettin aferin sana. Sizlerin karşısına böyle gerçekleri yazan birisi çıktımı aynı taktik. Hemen seviyenizi belli ediyorsunuz. Yazacaksan kendi fikirlerini yazda faydalanalım. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Senin yukarıdaki yazıyı bile doğru dürüst okuyup anlacak kapasiten olmadığı anlaşılıyor. Tek cümlelik insanlarsınız. Ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyorsun. Hadi git işine be kardeşim. Ukalalık yapıp durma bu forumda senin gibi sevisesizlere yer yok.

Benim ulemadan filan fetva almaya ihtiyacım yok. Senin alıntı yaptığın yazılarda açılmayla ilgili bir yazı var mı? Peki adama sormazlar mı niye polis nezaretinde ncuma namazı kıldın? Suçun neydi? Şimdiye kadar senden başka kimseden duymadım ben polis nezaretiyle cuma namazı kılanı.
    Konu Hakan Gül tarafından (08-07-2007 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vedud12 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kızımın iffeti batmakta rezilin gözüne acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne.!" "Medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene eşekler bizden daha medeni.!" Mehmet akif
    MERHUM AKİFİN SÖZÜ NE GÜZEL DE SÖYLEMİŞ RUHUN ŞAD OLSUN

Ne guzel ne harika söylenmiş söz
    Ne soyleyecek sözum
    Ne yazacak kelamım var
    ALLAH c.c rahmet eylesin topragın bol olsun M.AKİF ERSOY

Hatırlattıgın için ayrıca teşekürler@vedut12

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Peki adama sormazlar mı niye polis nezaretinde ncuma namazı kıldın? Suçun neydi? Şimdiye kadar senden başka kimseden duymadım ben polis nezaretiyle cuma namazı kılanı. [/COLOR][/B]
    söyliyim emmi belki hatırlarsınız yanılmıyorsam 1999 yılı idi detaylar çok önemli deyil
    malatyada inönü ünv baş örtüsü olayları vardı ve şehir bir kaç gün çalkalandı polis ve asker gücü ile insanın en dogal hakkı olan inancı gereyi örtünme hakkına karşı devletin karşı durulmaz gücü galip gelmişti
    diyeceksinizki ne var bunda gayet dogal evet buraya kadar dogal
    dogal olmıyanı benim bursada olmam ve bu polis nezaretinde namaz kılmam
    sebep olay çıkmasın diye
    yani senin anlıyacagın bursada ve benim mah hiç bir olay olmamasına ragmen sadece gözdagı vererek sindirmek için uygulanmış bir vaka idi yani benim herhangi bir suçum yoktu tabii mahallelininde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu kapanmıştır Anket amacından cıkmıştır.

Tum herkese ankete katılımından dolayı teşekkur ederiz.Polemiklere ve kalp kırmalara gerek yok

Sayfa 17/17 İlkİlk ... 7891011121314151617

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri