Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: üye olmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart üye olmak

kayıt olurken kesinlikle mynet email adresi olmasın demişiniz?fakat ben mynetten oldum.sorunsuz bir şekilde.mynet email adresime aktivasyon da hemen geldi.
    sevgiler.
    sizlerle paylaşmak istedim sadece

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne güzel hayırlı olsun
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne güzel hayırlı olsun
    teşekkürler sizlerede

mynet adresinden de sorunsuz kayıt yaptırmak iyi oldu.kayıt olamıycam diye üzülmüştüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sharp66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler sizlerede

mynet adresinden de sorunsuz kayıt yaptırmak iyi oldu.kayıt olamıycam diye üzülmüştüm
    siz olamasanızda biz sizi bir şekilde uye yapardık bizim görevimiz bu
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sharp66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kayıt olurken kesinlikle mynet email adresi olmasın demişiniz?fakat ben mynetten oldum.sorunsuz bir şekilde.mynet email adresime aktivasyon da hemen geldi.
    sevgiler.
    sizlerle paylaşmak istedim sadece
    Bu sorun diger forumlarda devam ederken biz gmail hesapını foruma aktivite ettik ve mynet uyeliklerin olması için.Kayıt yaparken uyarıyı kaldıracaz bugun itibariyle denemelerimizin sonuc verdigi için

İlginize teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu sorun diger forumlarda devam ederken biz gmail hesapını foruma aktivite ettik ve mynet uyeliklerin olması için.Kayıt yaparken uyarıyı kaldıracaz bugun itibariyle denemelerimizin sonuc verdigi için

İlginize teşekkurler
    rica ederim.kayıt olurken mynet e mail vermeyin demiişsiniz.şansımı denedim oldu.forumun yolu açık olması dileğiyle.az da olsa foruma katkı sağladısam ne mutlu
    Konu sharp66 tarafından (06-07-2007 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri