REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: kosavalı ve zalim üstadlar bir bakarmısınız

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kosavalı ve zalim üstadlar bir bakarmısınız

bir kaç gündür goldmaster 8200 serisi için tps yazılımı veriyorlar ama bilginiz varmı yazılım atmaktan çekiniyorum .bana yalan gibi geliyor yazılımlar tam auto olmasada iki günlük veriliyor tıpkı absat gibi bilginiz varmı veya deneyellimmi.imkanı varmı yada

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosavalı istersen yazılımı ekleyebilirim ama alicengiz oyunu gibi siteye üyelik yok winrar şifresi filan.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uuffuukk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir kaç gündür goldmaster 8200 serisi için tps yazılımı veriyorlar ama bilginiz varmı yazılım atmaktan çekiniyorum .bana yalan gibi geliyor yazılımlar tam auto olmasada iki günlük veriliyor tıpkı absat gibi bilginiz varmı veya deneyellimmi.imkanı varmı yada
    Deneyin görün.Okonuyu bende gördüm diger bir siteden şifre falan istenecekmiş vs vs uye toplama taktikleri.deneyen sonucu yazsın diyor.Yazılımı yapan adam denemeden mi veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımlar her zaman ilk defa supersatta olur goldmaster yazılımları.Guvenmediginiz yerlerden yazılım yuklemenizi tavsiye etmeyiz..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani bu şekilde üye toplasa nolacak ki sadece her yeni üye yeni bir küfür demek süzme bunlar ya
    Konu Volkan tarafından (06-07-2007 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: kurallara yaykırı kelime.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uuffuukk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yani bu şekilde üye toplasa nolacak ki sadece her yeni üye yeni bir küfür demek süzme bunlar ya

bak arkadaşım başka forumlar ne yapar ne yapmaz nasıl üye toplar bunlar fazla bizi alakadar etmiyor. mesajında bir kelime yi bir harfi eksik olarak yazmışsın ama forum kurallarını ihlal etmişsin şu an için bu kelimeyi editledim bir dahaki tekrarında gerekli ceza işlemini yaparım.

goldmaster yazılımlarına gelince türküyede bu yazılmlar 4 kişiden geçer zalim-tvm45-ben ve kosovalıdan onun için gözünüz supersatta olsun.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte bende bunu için yazdım malum marka kullanıcıları mağdur ettiğinden böyle üç beş uyanık yazılım vaadiyle bir şeyler veriyor sonuçta recevirin kullanılamama durumu var yazık sonuçta insanlar parayı ağaçtan toplamıyor.yani arkadaşlar konuyu görsün ve yüklemesin.dostlar bekliyoruz sizin çalışmalarınızı.kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte bende bunu için yazdım malum marka kullanıcıları mağdur ettiğinden böyle üç beş uyanık yazılım vaadiyle bir şeyler veriyor sonuçta recevirin kullanılamama durumu var yazık sonuçta insanlar parayı ağaçtan toplamıyor.yani arkadaşlar konuyu görsün ve yüklemesin.dostlar bekliyoruz sizin çalışmalarınızı.kolay gelsin
    Ben softcam verdim eger sorun olursa yazılım verebilirim sizde gelen istekler dogrultusunda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O verilen yazılımlar tps auto yazılımlarının ustune sadece radyo arka fono eklenmiş kofti den yazılımlar yuklemesi size kalmıs

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya yok kosavalı üstad konu farklı senin desteklerin süper ama biliyorsunki uzun süredir goldmaster da bir tps sorunu vardı ve bunu bir çok modelde çözdüler bir kaçtane dışında bunların içinde 8210 da var.ve bende sevindim yani acaba dedim teknik servisten biri bombayı patlattı ve bunuda kendi site açarak flaş olarak mı verdi diye düşündüm ve sizlere danışayım dedim .saygılar .biliyorumki sizin destekleriniz olmasa yanmışız kolay gelsin

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri