REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: kosavalı ve zalim üstadlar bir bakarmısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uuffuukk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya yok kosavalı üstad konu farklı senin desteklerin süper ama biliyorsunki uzun süredir goldmaster da bir tps sorunu vardı ve bunu bir çok modelde çözdüler bir kaçtane dışında bunların içinde 8210 da var.ve bende sevindim yani acaba dedim teknik servisten biri bombayı patlattı ve bunuda kendi site açarak flaş olarak mı verdi diye düşündüm ve sizlere danışayım dedim .saygılar .biliyorumki sizin destekleriniz olmasa yanmışız kolay gelsin
    Tps yazılımları cihaz desteklemiyor.Desteklese zaten verecez. Yani ben editlerken tps aesi keyleri ekliyorum ama tpsler acmıyor absat acıyor malesef.Tps olması için kore destegi şart

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tps yazılımları cihaz desteklemiyor.Desteklese zaten verecez. Yani ben editlerken tps aesi keyleri ekliyorum ama tpsler acmıyor absat acıyor malesef.Tps olması için kore destegi şart
    kosovalım ya şu koreye gıcık olmaya başladım artık benim oturup bir işki ecede bu işe bir çare bulmama gerekecek. biraz kafa yormama lazım ama ne zaman bakalım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan hocam birzahmet çünkü ben goldmaster firmasıyla yaklaşık üç hafta önce email leştim ve yazılım yapan firmayla pürüzler var dediler kısa sürede çözülcek diye mail atmışlar ...ama kısa süre bana göre bir yıl bile sürebilir .dediğin gibi türkün türkten başka dostu yok bunu çözersek bu işten anlayan dostlarımız sayesinde olur

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uuffuukk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan hocam birzahmet çünkü ben goldmaster firmasıyla yaklaşık üç hafta önce email leştim ve yazılım yapan firmayla pürüzler var dediler kısa sürede çözülcek diye mail atmışlar ...ama kısa süre bana göre bir yıl bile sürebilir .dediğin gibi türkün türkten başka dostu yok bunu çözersek bu işten anlayan dostlarımız sayesinde olur
    türkün türkten başka dostu yok ......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımlar her zaman ilk defa supersatta olur goldmaster yazılımları.Guvenmediginiz yerlerden yazılım yuklemenizi tavsiye etmeyiz..

haklısın usta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkün türkten başka dostu yok ......

Haklısında ertex hocam hep böylemi olacak :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler.Selamlar .

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri