REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: lütfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen yardım

arkadaşlar birisi msn adresimi bulmuş benimle terbiyesiz terbiyesiz konuşuyo mail adresini biliyorum ne yapabilirim lütfen bir akıl verin söylediği laflar karşısında çıldırmanın üzerine vardım isterseniz msn'dede konuşuruz mail adresim
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yasakla o kişiyi...o kişinin kullandıgı adın üzerine gel sag tıkla engelle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraslan Nickli Üyeden Alıntı
    yasakla o kişiyi...o kişinin kullandıgı adın üzerine gel sag tıkla engelle..
    ama ben ismini bulmak istiyorum onun için değişik bir çare lazım yinede teşekkürler:victory:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan44. Nickli Üyeden Alıntı
    ama ben ismini bulmak istiyorum onun için değişik bir çare lazım yinede teşekkürler:victory:
    Kardeşim ismini bilmek niye bukadar önemliki engelle işte bidaha seni rahatsız edemez.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umsado Nickli Üyeden Alıntı
    Kardeşim ismini bilmek niye bukadar önemliki engelle işte bidaha seni rahatsız edemez.
    ama bi kere rahatsız etti ve bunun bedelini ödemek zorunda herşeyin sandığı kadar kolay olmadığını bilmesi gerekir ve bilecekde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan44. Nickli Üyeden Alıntı
    ama bi kere rahatsız etti ve bunun bedelini ödemek zorunda herşeyin sandığı kadar kolay olmadığını bilmesi gerekir ve bilecekde
    Tamamda kardeşim bazen haklı olduğun yerde haksızda görünebilirsin.Adımlarını ona göre at.Ben abiniz olarak hiç kimsenin başına bir kötülük gelmesini istemem.Sevgiler
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umsado Nickli Üyeden Alıntı
    Tamamda kardeşim bazen haklı olduğun yerde haksızda görünebilirsin.Adımlarını ona göre at.Ben abiniz olarak hiç kimsenin başına bir kötülük gelmesini istemem.Sevgiler
    beni düşündüğün için teşekkürler abi sen kafanı yorma
    saygılar sevgiler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri