Türk Telekom Lig A takýmlarýndan Eskiþehirspor'un Baþkaný Nebi Hatipoðlu, Maliye Bakaný Kemal Unakýtan'ýn giriþimiyle Sergen Yalçýn ile anlaþtýklarýný söyledi.
Hatipoðlu, Atatürk Stadý'nda düzenlediði basýn toplantýsýnda, iç transferde istedikleri oyuncularla anlaþtýklarýný belirterek, oyuncularýn kampta bulunduklarýný kaydetti.
Dýþ transferde de baþarýlý bir politika yönettiklerini ifade eden Hatipoðlu, þöyle konuþtu:
''Dýþ transferde 10 oyuncuyla anlaþtýk. Teknik direktörümüzün isteði doðrultusunda Sadak isimli bir Makedon oyuncu aldýk. O da Türk vatandaþý olacak. Þu anda kampta 27 oyuncumuz bulunuyor. Takýma bir 10 numara gerekiyordu. Maliye Bakaný Kemal Unakýtan tesislerimizi ziyareti sýrasýnda (ben Beþiktaþlýyým, size Sergen Yalçýn'ý getiriyim mi) dedi. Ben (Sergen gelmez) dedim. Maliye bakanýmýz kendisini aradý. Bakan Unakýtan'ýn giriþimiyle Sergen Yalçýn ile anlaþtýk. Sergen, önümüzdeki sezon Siyah-kýrmýzýlý formayý giyecek. Sergen ile 8 Temmuzda Atatürk Stadý'nda taraftarýmýzýn önünde 1 yýlý opsiyonlu 2 yýllýk sözleþme imzalayacaðýz. Bütün taraftarýmýzý o gün stada bekliyoruz.''
Hatipoðlu, Süper Lig takýmlarýndan birinde oynayan bir forvetle de anlaþma aþamasýnda olduklarýný sözlerine ekledi.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri