REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fenerbahçenin yeni kadrosunu nasıl buldunuz? Tekrar şampiyon olabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Fenerbahçenin yeni kadrosunu nasıl buldunuz? Tekrar şampiyon olabilirmi?

arkadaşlar fenerbahçenin yeni kadrosu nasıl kanaryam bu senede şampiyon olabilirmi
    carlos sizce nasıl çıkacak bizim takıma yada ülkemize ayak uydurabilecekmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isimler önemli değil paf takımlada çıksak şampiyon oluruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

carlos çok yetenekli bir futbolcu ama hala ben bu ülkedeki futbola ayak uyduracagını sanmıyorum daha önce örnekleri görüldü kaç kişi geldi geçti hepsininde şikayeti ülkedeki futbol kalitesi!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle kalitesiz bi ligde şampiyton olsan ne olmasan ne...avrupada iş yaparmı ona bakalım....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir fenerbaheli olarak bu seneki transferleri beğenmedim neden diye sorucak olursanız iyi bir forvete ve tuncayın yerini dolduracak kanatlardan bindirecek futbolcuya ihtiyacımız var ve artı olarak galatasaray bu sene çok akılı transfer yaptı bence bu sene çok idalı bir hava estirecek bizim derhal bir etkili forvete ihtiyacımız var kim ne derse dedin fenerin bu seneki transferleri bir fenerbahçeli olarak beni tatmin etmedii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lig bence heycanli ve kaliteliydi son 2. macta sampiyon belli oldu son mactada kume dusen iki takim belli oldu..taraftar tuttugu takim sampiyon olamayinca lig kalitesiz gibi sonra sampiyon olsak neolur gibi konusmalar yapiyorlar..carlosa gelince oynamasada olur fenere yaptigi reklam yeter.ayrica klubede cok para kazandircak.fenerbahcede hersene aldigi futbolcu kiyaslamaya maruz kalir neden acaba.birde her yeni gelen futbolcu alex le kiyaslanir.alex tende iyi diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lig bence heycanli ve kaliteliydi son 2. macta sampiyon belli oldu son mactada kume dusen iki takim belli oldu..taraftar tuttugu takim sampiyon olamayinca lig kalitesiz gibi sonra sampiyon olsak neolur gibi konusmalar yapiyorlar..carlosa gelince oynamasada olur fenere yaptigi reklam yeter.ayrica klubede cok para kazandircak.fenerbahcede hersene aldigi futbolcu kiyaslamaya maruz kalir neden acaba.birde her yeni gelen futbolcu alex le kiyaslanir.alex tende iyi diye
    ben kriterimi koydum...avrupa da f.bahçe iyi bişeyler yaparsa yaptığı yatırımın karşılığını almış demektir...canı gönülden de alkışlarım...yok eğer amaç sırf türkiye ligi içinse gereğinden fazla harcama yapmıştır,ligin kalitesi belli,her halükarda fener zaten kafaya oynar...anlaşılmayan bişey varmı????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence tuncayın yeri zor doldurulur
    çok kaliteli ve yerinde oynayan bşr futbolcuydu
    sadece göze batan tek transfer carlos gerisi bence çok fazla göze batmıyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaray dikiş tutturursa şampiyon olur bizim kadro daha iyi ama hoca kadrodan önce gelir bence.zico lig için yeterli olabilir ama avrupa hayır lig içinde endişeliyim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener Zigic’i istedi
    Kanarya'da her ne kadar Zico forvete ihtiyacı olmadığını söylese de yönetim golcü arayışlarını sürdürüyor. Yabancı kararını bekleyen ancak umduğunu bulamayan sarı-lacivertliler B planını devreye sokuyor. Yönetim, Kezman’ın çok övdüğü ve alınmasını istediği Santander’in golcüsü Zigic’e yöneldi. Daha önce de listede olan Sırp forvet için kulübü 10 milyon Euro civarında bonservis ücreti istiyor. F.Bahçe ise Kezman’ın aracı olduğu ve ikna ettiği Zigic’e karşılık kulübüne Deivid ve artı para öneriyor. Menajer Bayram Tutumlu’nun da devrede olduğu bu transfer için Santander Kulübü’nün yanıtı bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin 2.02 boyundaki Zigic’i alarak forvet konusunu da tatlıya bağlamak istiyor. Bu transferin bir hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri