Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/22 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon
215 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: GoldMaster 11000 20000-30000 Sürekli Guncel Softcam Dosyalar + Hazır Liste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam ben softcamı attım acmıyor eski yazılım yüklü oldugu içinmi açmıyor acaba eski sistemden kastınız nedir
    Yukarıdaki kanaları acmanız için Goldmaster veya acikonun 2006 yazılımı lazım yani nisan ve masyısta cıkmış ancak öyle acar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Önemli Not: Kanal Listeleri ve Softcamlar Hk.da

Arkadaşlar, Kosovalı kardeşiminde dediği gibi yukarıdaki kanal listelerini ve softcamları GM 11400 cimde hazırlıyorum. GM 11000 serisinin en sorunsuz yazılımı 05.04.2006 tarihli yazılımıdır. Aynı şekilde Acikonunda en sorunsuz yazılımı 24.05.2006 tarihli yazılımıdır. Onun için bu yazılımlarda hazırlıyorum.
    Kanal listelerinde bulunan uydular: TÜRKSAT + HOT BİRD + HİSPASAT
    Hispasat çanağı olmayanlar anten ayarları veya Aciko yazılımında LNB ayarları bölümüne girerek bu uyduyu sildiklerinde kanallarıda silinir. Bilgilerinize.
    Saygılar.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın emmi hoca çalışmalarınız için çok teşeşkür ederim sizden bir ricam olacak ben
    gm 11400 kullanıyorum ve üç uydu alıyorum türksat, hotbird, sirüs sizin vediyiniz softcamla
    bu uyduları izlemek için yangi yazılımı önerirsiniz özellikle polsatlar saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kado64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın emmi hoca çalışmalarınız için çok teşeşkür ederim sizden bir ricam olacak ben
    gm 11400 kullanıyorum ve üç uydu alıyorum türksat, hotbird, sirüs sizin vediyiniz softcamla
    bu uyduları izlemek için yangi yazılımı önerirsiniz özellikle polsatlar saygılar
    Nisan ve Mayıs 2006 cıkmış gm 11400 veya ac 4225 yazılımı atmanız gerekiyor forumda var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart gm menusunu kaybettim

son yazılımı atarken cihaz kilitlendi bende 24-05 aciko yazılımını 5225 sky yukledim sonra tekrar gm menulu yazılımı attım ancak aciko menusu hala aktif bir anlam veremedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Orijinal Yazılımını Yükle

Alıntı kompetankedi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    son yazılımı atarken cihaz kilitlendi bende 24-05 aciko yazılımını 5225 sky yukledim sonra tekrar gm menulu yazılımı attım ancak aciko menusu hala aktif bir anlam veremedim
    Kardeş GM 11400 cimin emusuz yazılımını yükleyin düzelir. Sonrada istediğiniz emulu yazılımı yazılımı yükleyebilirsiniz.
    yükleme Şekli : Boot dosyası + emusuz yazılım + Kendi emulu (05.04.2006 tarihli) veya ACİKO 4225 SKY'ın 24.05.2006 tarihli yazılımı +tekrar boot dosyası + Kendi kanal listesi + AC. kanal listesini yüklersen yine boot dosyası + en sonrada softcamı yüklersin. İşlem tamam.
    NOT : Kendi yazılımında boot dosyasını başında ve kanal listesini yükledikten sonra atın. Alıcının hızını artırmak için. Kolay gelsin.
    Saygılar.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğine sağlık usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam bende 24.5.2006 tarihli yazılım yüklü olmasına ragmen absat kanalları falan açmıyor.Eksik unuttugum bişeymi var acaba normal softcamı yüklüyoruz ve izliyoruz değilmi???kanal listesi falan atmadım onu atmam gerekiyor olabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 7777' yi tuşladınız mı ?

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam bende 24.5.2006 tarihli yazılım yüklü olmasına ragmen absat kanalları falan açmıyor.Eksik unuttugum bişeymi var acaba normal softcamı yüklüyoruz ve izliyoruz değilmi???kanal listesi falan atmadım onu atmam gerekiyor olabilirmi?
    Arkadaşım, yazılımı veya kanal listesini yükledikten sonra şifreli kanalları izleyebilmen için 7777'yi menü yapıp tuşlaman gerekiyor. TVnin altında yeşil bir top belirdiğinde keyler aktif hale gelir. Kırmızı yanarsa keyler kapalı demektir. Onu unutmuş olabilir misin? Bende de şu an Aciko 4225 sky yazılımı yüklü ve yukarıda yazdığım tüm kanalları izliyorum. Bilginize.
    Saygılar.:49:
    Konu emmi tarafından (16-11-2007 Saat 03:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım, yazılımı veya kanal listesini yükledikten sonra şifreli kanalları izleyebilmen için 7777'yi menü yapıp tuşlaman gerekiyor. TVnin altında yeşil bir top belirdiğinde keyler aktif hale gelir. Kırmızı yanarsa keyler kapalı demektir. Onu unutmuş olabilir misin? Bende de şu an Aciko 4225 sky yazılımı yüklü ve yukarıda yazdığım tüm kanalları izliyorum. Bilginize.
    Saygılar.:49:
    hocam saolasın dediğin seyi yani 7777 tuslamayı unutmusum ee napalım bizim öyle baskaları gibi sürekli yazılımımız cıkmayınca en basit ayrıntıyıda unutur olduk artık çok teşekkürler

Sayfa 10/22 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri