Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

Önemli Not: Kanal Listeleri ve Softcamlar Hk.da
 Önemli Not: Kanal Listeleri ve Softcamlar Hk.da
				Arkadaşlar, Kosovalı kardeşiminde dediği gibi yukarıdaki kanal listelerini ve softcamları GM 11400 cimde hazırlıyorum. GM 11000 serisinin en sorunsuz yazılımı 05.04.2006 tarihli yazılımıdır. Aynı şekilde Acikonunda en sorunsuz yazılımı 24.05.2006 tarihli yazılımıdır. Onun için bu yazılımlarda hazırlıyorum.
Kanal listelerinde bulunan uydular: TÜRKSAT + HOT BİRD + HİSPASAT
Hispasat çanağı olmayanlar anten ayarları veya Aciko yazılımında LNB ayarları bölümüne girerek bu uyduyu sildiklerinde kanallarıda silinir. Bilgilerinize.
Saygılar.:45:

sayın emmi hoca çalışmalarınız için çok teşeşkür ederim sizden bir ricam olacak ben
gm 11400 kullanıyorum ve üç uydu alıyorum türksat, hotbird, sirüs sizin vediyiniz softcamla
bu uyduları izlemek için yangi yazılımı önerirsiniz özellikle polsatlar saygılar
 gm menusunu kaybettim
 gm menusunu kaybettim
				son yazılımı atarken cihaz kilitlendi bende 24-05 aciko yazılımını 5225 sky yukledim sonra tekrar gm menulu yazılımı attım ancak aciko menusu hala aktif bir anlam veremedim
 Orijinal Yazılımını Yükle
 Orijinal Yazılımını Yükle
				Kardeş GM 11400 cimin emusuz yazılımını yükleyin düzelir. Sonrada istediğiniz emulu yazılımı yazılımı yükleyebilirsiniz.
yükleme Şekli : Boot dosyası + emusuz yazılım + Kendi emulu (05.04.2006 tarihli) veya ACİKO 4225 SKY'ın 24.05.2006 tarihli yazılımı +tekrar boot dosyası + Kendi kanal listesi + AC. kanal listesini yüklersen yine boot dosyası + en sonrada softcamı yüklersin. İşlem tamam.
NOT : Kendi yazılımında boot dosyasını başında ve kanal listesini yükledikten sonra atın. Alıcının hızını artırmak için. Kolay gelsin.
Saygılar.:45:

emeğine sağlık usta

hocam bende 24.5.2006 tarihli yazılım yüklü olmasına ragmen absat kanalları falan açmıyor.Eksik unuttugum bişeymi var acaba normal softcamı yüklüyoruz ve izliyoruz değilmi???kanal listesi falan atmadım onu atmam gerekiyor olabilirmi?
 7777' yi tuşladınız mı ?
 7777' yi tuşladınız mı ?
				Arkadaşım, yazılımı veya kanal listesini yükledikten sonra şifreli kanalları izleyebilmen için 7777'yi menü yapıp tuşlaman gerekiyor. TVnin altında yeşil bir top belirdiğinde keyler aktif hale gelir. Kırmızı yanarsa keyler kapalı demektir. Onu unutmuş olabilir misin? Bende de şu an Aciko 4225 sky yazılımı yüklü ve yukarıda yazdığım tüm kanalları izliyorum. Bilginize.
Saygılar.:49:
Konu emmi tarafından (16-11-2007 Saat 03:05 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri