Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/22 İlkİlk ... 345678910111213141516171819202122 SonSon
215 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: GoldMaster 11000 20000-30000 Sürekli Guncel Softcam Dosyalar + Hazır Liste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi kardeş bilgilendirmen için çoook teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, sizlere tertemiz bir kanal listesi ve yukarıda yazılı olan kanalları açan hem GM menülü hem de ACİKO menülü softcam hazırladım. D+ ve CABO TV paketlerindeki kanallar şimdilik kaldırılmıştır. Açık olanlar listededir.
    NOT: Kanal listeleri TÜRKSAT+ HOT BİRD+ HİSPASAT uydularına göre hazırlanmıştır. Hispasat çanağını çevirenler uydu ayarlarına (LNB) girerek HİSPASAT uydusunu iptal edip, çevirdikleri uyduyu oradan ayrlayarak taratırırlarsa o uydunun kanallarını bulabilirler. Eğer hala benim gibi HİSPASAT'I kullananlarsa uydu tarattırdıklarında şireli kanalları silerken tip silmeyi kullanmasınlar. Çünkü giden paketlerin içinde normal yayında olan kanallar var. Onları silersiniz. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi usta ellerine saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne zaman tps ve premiereler bizim 11400 de acılacak acaba bize bayram hediyesi olur ne güzel olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, Kanal listeleri ve softcamlar bugün itibariyle güncellenmiştir. Yalnız Türksattaki kanalların bazılarının frekansları verildikleri yerden çıkmıyorlar. Örneğin Bursa OLAY TV nin frekansı 11007 ama ben onu ancak 11013 frekansında ancak bulabildim. Kanal listelerini yüklediğinizde bulunduğunuz yer itibariyle çekmeme durumu olursa; o kanalın sayfasına girin ve frekansını aşağılara doğru düşürün. En yüksek sinyali buluncada kaydedin. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.

NOT: D SMART KANALLARI GEÇİCİ OLARAK KANAL LİSTESİNİN SONUNA EKLENMİŞTİR.
    Aciko yazılımı kullanan arkadaşlar TÜRKSAT'ı 12732 frekansından oto güncellemesi yaptırmasınlar. Çünkü bu yazılımın isim yazdırma özelliği olmadığı için bazı kanalların isimleri SERVİS 1 gibi filan değişiyor. Bilgilerinize.
    Konu emmi tarafından (23-12-2007 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi paylasım icin tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

***, softcam ve boot dosyaları ne anlama geliyor? Bilgilenmek istiyorum. Bana açıklar mısınız? Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

***: Şifreli kanalları açmak kullanılan rakam ve harflerden oluşan şifrelerdir.
    Softcam: Şifreli kanalları açmak için hazırlanan dosyanın adıdır. Yükleme loderi ile alıcınıza yüklüyorsunuz belirtilen kanalları izleyebiliyorsunuz.
    Boot: GM 11000 serilerinin seriçalışması için firmanın verdiği bir yazılımdır. Alıcının ağırçalıştığı zamanlarda ve yazılım yüklerken kullanılır. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Verdiğiniz bilgiler için çook teşekkür ederim.
    Bende GM 11400 CİM var yaklaşık 1 ay önce kanal görüntüleri gitti. Menü fonksiyonları çalışıyor, bundan birşey anlayamadım. Aynı alıcıdan bir arkadaşın vardı, onunda aynı şey başına gelmiş, o da uyducuya gitmiş, orada cihaza bir şey yüklemişler ve cihaz düzelmiş. Yalnız *** view xxx ve sirüsler yok. Sanırım konuyu anlatabildim.
    Acaba benim cihazı düzeltebilir miyim? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Saygı ve Selamlar
    Konu ertinn tarafından (26-12-2007 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 13/22 İlkİlk ... 345678910111213141516171819202122 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri