Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 18/22 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122 SonSon
215 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: GoldMaster 11000 20000-30000 Sürekli Guncel Softcam Dosyalar + Hazır Liste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

13 01 2008 menülü gm sofkam dosyasının içini bakan varmı bence dosya boş yanlış yerde keyler yani yalnız viases de var başka yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, Kanal Listeleri ve Softcamlar şimdiki çalışır haliyle güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler emmi eline sağlık saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi softcamı yükledim ama cihazda donma sorunu başladı G.M 13300 cı multivisyonlarda yapıoyor sadece diğer kanallarda yapmıyor ayrıca daha güncel tps yazılım varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SoN YoLCu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emmi softcamı yükledim ama cihazda donma sorunu başladı G.M 13300 cı multivisyonlarda yapıoyor sadece diğer kanallarda yapmıyor ayrıca daha güncel tps yazılım varmı?
    Bu cihazlara tps yazılımı cıkmadı arkadaşım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş, alıcıyın *** bölümünü bir resetle ve softcamı tekrar yükle bakalım düzelecek mi? Benim alıcıda böyle bir sorun yok. Şimdiye kadar hiçbir şikayet olmamıştı. Ben bunu GM 11400 cimde hazırlıyorum. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar softcam lar gitti bu konuya bir el atsanız teşekkürler şimdiden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Kanal Listeleri ile Softcamlar güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Kanal Listeleri ile Softcamlar güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.
    Emmi usta,

Aciko menulu yazılımı 5225 sky attım ancak ne tps ler nede multiler açılmıyor.

Yazılım atmıyalı çok oldu unutmuşum. 30800 fta ile syrediyordum ancak multiler ve tps ler gidince güncel yazılım diye acikoya döndüm yuklemeyi başlattıktan sonra cihazın anahtarını acıp voltaj vererek yaptım E0 E25 E50 ve E75 displayde gözlemledim F serisine geçti tum işlemlerden sonra loader basarılı dedi isede stanbye duşmedi boot dosyasıda sorunu çözmedi.

Daha sonra Aciko bölümünden 27/07/2006 yazılımı yukledim. Cihaz toparlandı sonra 1/2/2008 softcam ı atarken bu sefer uyandım standbye da yukledim normal gerçekleşti ve cihaz standbye a düştü.

Fakat tpsler ve multiler açılmıyor cinefx acık listemde diğerleri yok.

Bu konuda bilgi veririseniz şimdiden teşekür ederim.

Saygılarımla.

Kanımca yukleme için sıralamayı aşama aşama not etmek gerek zaman içinde unutuyorum 2 cihaz farklı sistemle yuklendiğinden gm 30800 fta ve aciko 5225 sky kafamı karıştırdı

Sayfa 18/22 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri