Arkadaşlar, Kanal listeleri ve softcamlar güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Teşekkur: 0
Arkadaşlar, Kanal listeleri ve softcamlar güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
5225 attıgım zaman menüde deyişiklik olacak mı
saygılar saglıcakla
yanıklarda iz bırakmaz
GM 30400sky için sirusu sorunsuz açan bir formülü olan bilen varmıdır arkadaşlar
sattım cihazı sirusu açmasa iade edecek müşteri malumunuz aciko yazılımıda olmuyor
bu 30400sky cihaza![]()
ben goldmaster 13300 cı cihazıma 11300 cı yazılımını yükledim ( acemi değilim bir çok kez yüklemişliğim var) Türksat daki kanalları izleyemem durumu ortaya çıktı ... hot bird kanalları çıkıyor ama Türk sat kanallarına bakmaya çalıştığımda sinyal yok yazıyor ..... nedir acaba problem ... lütfen yardım edermisiniz .......
Kardeş, önce Türksat bağlantılarını bir kontrol et. Gevşeme olursa sinyal alamazsın. Menüden LNB ayarlarına gir, orda Türksatın işaretli olup olmadığına ve yan taraftaki tablodan da hangi girişte olduğunu iyi kontrol et. Genellikle 1. giriş olur ya sen genede bir göz at. Alıcını fabrika ayarlarına döndür. Teknik bir sorun yoksa bunları yaptığında izlemen gerekir. Kolay gelsin.
Saygılar.
ustalar öncelikle selamlar gm 30300 cı var elimde ama hiçbir kanalın şifresini çözmüyoo makina elimde patladı gm güvendik aldım ama memnun degilim uzun suredir yeni yazılımıda cıkmıyar acıl yardım edin yoksa makinayı parcalayacagım butun yazılımları denedim ama çözmüyoo
saygılar...![]()
Kardeşim sen şimdi, aynı konuyu üç yere açınca yazılım mı gelecek acaba? Ya da bizim göremiyeceğimizi mi düşündün? Elindeki alıcı POLSATLARI çözüyor şimdilik 05.04.2006 yazılımıyla. Veya Aciko 5225 SKY'ın 24.07.2006 yazılımı uyuyorsa SİRİUS uydusunu izleyebilirsin. 11000-20000 ve 30000 serilerini malesef GM unuttu. Bilgilerinize.
Saygılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri