ya arkadaşım mesajının bu konu ile ilgisi ne . sen mesajını sunny bölümüne yazacaksın burası goldmaster bölümü. lütfen yardım almak istiyorsan konu ve nesajlarını uygun bölüğmlere açın ve eski konuları inceleyin.
Teşekkur: 0
ya arkadaşım mesajının bu konu ile ilgisi ne . sen mesajını sunny bölümüne yazacaksın burası goldmaster bölümü. lütfen yardım almak istiyorsan konu ve nesajlarını uygun bölüğmlere açın ve eski konuları inceleyin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
eline sağlık emmi![]()
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
Arkadaşlar, GM 11400 cim menülü Kanal Listesi ve Softcam güncellenmiştir. Uydular TÜRKSAT+ HOT BİRD+ HİSPASAT. Birinci mesajda belirtilen tüm paketler açıktır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
eline sağlık emmi
Konu TEKNİSYEN101 tarafından (28-08-2007 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
sayın emmi 4225 sky için tps ler ve polsatlar tv cabo d+ dahil tüm yayınlar açılıyor mu tps ler açılıyorsa auto mu?
peki sayın kosovalı ben de 4225 sky var 10 gün önce 11400 e çevirdim tps auto d+ keyle okey fakat tv cabo ve polsatlar *** girmeme rağmen açmıyor verilen 28.8 soft camle hepsini açabilecekmiyim?
teşekürler emmi eline saglık![]()
sağol emmi kardaş
:45:
![]()
sayın emmi bu son yazılım ve soft camle tps auto olmaya diğer d+ tv cabo ve polsat güncel *** girerek ok olacak mı?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri