Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/22 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
215 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: GoldMaster 11000 20000-30000 Sürekli Guncel Softcam Dosyalar + Hazır Liste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sevketensari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki sayın kosovalı ben de 4225 sky var 10 gün önce 11400 e çevirdim tps auto d+ keyle okey fakat tv cabo ve polsatlar *** girmeme rağmen açmıyor verilen 28.8 soft camle hepsini açabilecekmiyim?
    Sie 1 üst mesajda dedim son gm yazılımda tv cabo ve polsat acmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Açmaz Kardeş

Alıntı sevketensari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın emmi bu son yazılım ve soft camle tps auto olmaya diğer d+ tv cabo ve polsat güncel *** girerek ok olacak mı?
    Sevketensari kardeş son yazılımla sadece D+ ları ve TPS paketini izleyebilirsin. Senin alıcına benim verdiğim softcam GM 11000 serisinin 04.04.2006 ve Acikonun 24.05.2006 tarihli yazılımlarına göredir. Sadece bu yazılımlar yukarıda belirtilen paketleri açıyor. Son yazılım malesef Polsat ve TVCABO'yu açmıyor. Eski yazılımdan birini yüklersen dediğin paketleri sorunsuz izlersin. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (31-08-2007 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, tüm frekanslar sıralı şekilde ve kanallar kategorilerine göre sıralanmıştır. ****** ve ***** (549'dan sonrası) kanallar tarafımdan şirelenmiştir. Kendi şifrelerinizle açabilirsiniz. İsteyen istediği kanal listesini ve softcamı atabilirler. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, kanal listeleri ve softcamlar güncellenmiştir. Dosyaları yüklediğim anda yukarıdaki paketlerin hepsi açıktı. D + lar gittiklerinde şifrelerini formumuzdan alıp NAGRAVİZYON bölümüne girip 4101 identinin 10 ve 11. satırlarına yazarsınız. İyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Kanal Listesi ve Softcam 17.09.2007 Tarihi itibariyle yeniden güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (17-09-2007 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, uydu alıcımdaki teknik bir sorundan dolayı GM 11000 seri menülü kanal listesini hazırlayamadım. Bende yazılım değiştirerek Aciko 4225 SKY'ın kanal listesini ve softcamını hazırladım. TV CABO'da Nagra 3 sistemine geçen kanallar listeden çıkarılmıştır. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar uydu alıcımdaki teknik sorunu hallettim ve GM 11000 serisininde kanal listesini ve softcamını güncelledim. Kanal listesini yükledikten sonra menü yapıp 5679'u tuşlayın ki listeniz fabrika ayarı olsun.Herhangi bir şekilde fabrika ayarlarına döndüğünüzde kanal listeniz aynı kalır. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (07-10-2007 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tps ler için bir gelişme yokmu hocam.

Aciko 5225

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Henüz bir gelişme yok kardeşim. Bizlerde GM nin 11000 serisi için bekliyoruz bakalım. Zaten bir gelişme olursa formumuzda bulabilirsiniz.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi teşekkürler saglıcakla cep telefonlara *** gönderimi vardı ayda 5 ytl karşılıgında yanlış hatırlamıyorsam hala aktif mi o durum

saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Sayfa 8/22 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri