Teşekkur: 0
Sevketensari kardeş son yazılımla sadece D+ ları ve TPS paketini izleyebilirsin. Senin alıcına benim verdiğim softcam GM 11000 serisinin 04.04.2006 ve Acikonun 24.05.2006 tarihli yazılımlarına göredir. Sadece bu yazılımlar yukarıda belirtilen paketleri açıyor. Son yazılım malesef Polsat ve TVCABO'yu açmıyor. Eski yazılımdan birini yüklersen dediğin paketleri sorunsuz izlersin. Bilgilerinize.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (31-08-2007 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar, tüm frekanslar sıralı şekilde ve kanallar kategorilerine göre sıralanmıştır. ****** ve ***** (549'dan sonrası) kanallar tarafımdan şirelenmiştir. Kendi şifrelerinizle açabilirsiniz. İsteyen istediği kanal listesini ve softcamı atabilirler. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Arkadaşlar, kanal listeleri ve softcamlar güncellenmiştir. Dosyaları yüklediğim anda yukarıdaki paketlerin hepsi açıktı. D + lar gittiklerinde şifrelerini formumuzdan alıp NAGRAVİZYON bölümüne girip 4101 identinin 10 ve 11. satırlarına yazarsınız. İyi seyirler.
Saygılar.
Arkadaşlar Kanal Listesi ve Softcam 17.09.2007 Tarihi itibariyle yeniden güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (17-09-2007 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar, uydu alıcımdaki teknik bir sorundan dolayı GM 11000 seri menülü kanal listesini hazırlayamadım. Bende yazılım değiştirerek Aciko 4225 SKY'ın kanal listesini ve softcamını hazırladım. TV CABO'da Nagra 3 sistemine geçen kanallar listeden çıkarılmıştır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Arkadaşlar uydu alıcımdaki teknik sorunu hallettim ve GM 11000 serisininde kanal listesini ve softcamını güncelledim. Kanal listesini yükledikten sonra menü yapıp 5679'u tuşlayın ki listeniz fabrika ayarı olsun.Herhangi bir şekilde fabrika ayarlarına döndüğünüzde kanal listeniz aynı kalır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (07-10-2007 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.
Tps ler için bir gelişme yokmu hocam.
Aciko 5225
Henüz bir gelişme yok kardeşim. Bizlerde GM nin 11000 serisi için bekliyoruz bakalım. Zaten bir gelişme olursa formumuzda bulabilirsiniz.
Saygılar.
emmi teşekkürler saglıcakla cep telefonlara *** gönderimi vardı ayda 5 ytl karşılıgında yanlış hatırlamıyorsam hala aktif mi o durum
saygılar![]()
![]()
yanıklarda iz bırakmaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri