Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: goldmaster thor yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart goldmaster thor yardım

goldmaster 20300 cı 26.12.2006 yazılımı yüklü çanağı thor uydusuna çevirsem digi tv yi izleyebilirmisim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler ustam cihazımla D+ paketini zileyebiliyordum yani nagra 2 yi tdestekliyor .yarın çanağı çevirecem thor uydusunda lnb ayarı saat kaç gibi olmalıdırustam bide o konuda yardım ederseniz bu iş olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saat 6'dan çok hafif 5'e doğru

Kullanıcı Bilgi Menüsü

antalya dan 90cm 117 kanal sorunsuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yardımlarınız için teşekkürler henüz çanağı çeviremedim ama bugün yarın denerim inşallah bu uyduyu kolay bulurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şaşırdım şimdi

ben 11400 de digitv izlenemiyor diye biliyorum

yanlış bilgilendirme yapmayalım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aykuttse Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şaşırdım şimdi

ben 11400 de digitv izlenemiyor diye biliyorum

yanlış bilgilendirme yapmayalım..
    Bu konuya bir bakın isterseniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam çanağı çevirdim hiçbirşey açmadı güncel keyleri girmiş olmama rağmen olmadı şifreli kanal yazdıtüh onca emeğim boşa gitti çatıda öldüm vallahi belim kırıldı uyduyu buluncaya kadar neyse boşa çevirmiş olduk sağlık olsun.bu goldmaster ne açar yaw koca makina da bir tane şifreli ayayını izleyemiyom.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bendede thor uydusu var ve lanet olsun bide goldmaster 30300 cı makinam var ama ne yaptıysam şu makinaya digi tvleri açtıramadım bir türlü seyir edemiyorum bikere bunun d+ açmasıyla ilgisi yok çünki benim ustamın kaon 12.03.a5 vardı o da d+ *** girerek seyir ediyordu sonra thor uydusuna çavirdik açmadı yazılım geldi ondan sonra seyir edebildi bence thor uydusunu açabilecek bir yazılım gelmeden seyir etmek mümkün değil ben çok denedim !!!! bilginize!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı k_huso Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bendede thor uydusu var ve lanet olsun bide goldmaster 30300 cı makinam var ama ne yaptıysam şu makinaya digi tvleri açtıramadım bir türlü seyir edemiyorum bikere bunun d+ açmasıyla ilgisi yok çünki benim ustamın kaon 12.03.a5 vardı o da d+ *** girerek seyir ediyordu sonra thor uydusuna çavirdik açmadı yazılım geldi ondan sonra seyir edebildi bence thor uydusunu açabilecek bir yazılım gelmeden seyir etmek mümkün değil ben çok denedim !!!! bilginize!!!!!
    Nisan 2006 da cıkmış yazılımı mdenedinizmi?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri