Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 22/22 İlkİlk ... 1213141516171819202122
215 sonuçtan 211 ile 215 arası

Konu: GoldMaster 11000 20000-30000 Sürekli Guncel Softcam Dosyalar + Hazır Liste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haklısın TEKNİSYEN101 kardeş, bende artık ciddi ciddi düşünmeye baladım değiştirmeyi ama bu GM markası kesinlikle olmayacak. Zamanında 2010 yılına kadar garantili iki kanal diye satırmışlardı bu alıcıları esnafımıza. Kanalın ikisi gitti, bire düştü. Onuda vermekten imtina eden firmayla işim olamaz. Şimdi bu modellere dönüp yüzünü, bakmıyor bile GM. Kaybeden kendisi olur. Pazar kaybetmeyi göze almışsa diyebileceğimiz fazla birşey olamaz. Kendi grubuma bile softcam hazırlıyamamaktan ben bile sıkılırken, adamların umurunda değil. Yolları açık olsun ne diyelim?
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Haklısın TEKNİSYEN101 kardeş, bende artık ciddi ciddi düşünmeye baladım değiştirmeyi ama bu GM markası kesinlikle olmayacak. Zamanında 2010 yılına kadar garantili iki kanal diye satırmışlardı bu alıcıları esnafımıza. Kanalın ikisi gitti, bire düştü. Onuda vermekten imtina eden firmayla işim olamaz. Şimdi bu modellere dönüp yüzünü, bakmıyor bile GM. Kaybeden kendisi olur. Pazar kaybetmeyi göze almışsa diyebileceğimiz fazla birşey olamaz. Kendi grubuma bile softcam hazırlıyamamaktan ben bile sıkılırken, adamların umurunda değil. Yolları açık olsun ne diyelim?
    Saygılar.
    doğru söze yoruma ne hacet nextte terfi et bak ***fine başka kulanıcılarıda artık kendileri düşünsün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline emeğinize sağlık kardeş tşk...ler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu güncelliğini yitirdiğinden kapanmıştır.
    Saygılar.

Sayfa 22/22 İlkİlk ... 1213141516171819202122

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri