Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
215 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GoldMaster 11000 20000-30000 Sürekli Guncel Softcam Dosyalar + Hazır Liste

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart gm menusunu kaybettim

son yazılımı atarken cihaz kilitlendi bende 24-05 aciko yazılımını 5225 sky yukledim sonra tekrar gm menulu yazılımı attım ancak aciko menusu hala aktif bir anlam veremedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Orijinal Yazılımını Yükle

Alıntı kompetankedi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    son yazılımı atarken cihaz kilitlendi bende 24-05 aciko yazılımını 5225 sky yukledim sonra tekrar gm menulu yazılımı attım ancak aciko menusu hala aktif bir anlam veremedim
    Kardeş GM 11400 cimin emusuz yazılımını yükleyin düzelir. Sonrada istediğiniz emulu yazılımı yazılımı yükleyebilirsiniz.
    yükleme Şekli : Boot dosyası + emusuz yazılım + Kendi emulu (05.04.2006 tarihli) veya ACİKO 4225 SKY'ın 24.05.2006 tarihli yazılımı +tekrar boot dosyası + Kendi kanal listesi + AC. kanal listesini yüklersen yine boot dosyası + en sonrada softcamı yüklersin. İşlem tamam.
    NOT : Kendi yazılımında boot dosyasını başında ve kanal listesini yükledikten sonra atın. Alıcının hızını artırmak için. Kolay gelsin.
    Saygılar.:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri