Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

multiler uçtu arkadasım hata sende değil tpslerde![8[1]](images/sfsmile/8[1].gif)

selam arkadaşlar ve de özellikle kosovalı.. GM 30300 sky makina kullanıyorum.. biryıldan fazladır yazılım güncellemedim..doğru yaptığımada emin değilim..bir sürü kanal artık şifre var diyor kala kala atv, star gibi kanallar var..forumu incelediğim kadarıyla tekrar güncellemeye çalışacam am bu sftcam nedir onunlamı şifre çözücem sadece linklerde verilen 8,8,2007 tarihli yazılım yeterli mi bi sorum daha o tarihten sonra yazılım var mı kim hazırlıyor bu yazılımları
şimdiden teşekkürler

bu hazır kanal listesinin içinde thor uydusu yok 11300 cı atacaktım ama thor uydusu yok ne yapacaz
saygılar
yanıklarda iz bırakmaz
 Hispasat'ı Sil
 Hispasat'ı Sil
				Kardeş, LNB ayarlarına gir. Hispasat'ı iptal et. Kanalların hepsi silinir. Yerine Thor uydusunu işretle. Ve o uyuduyu tarattır. Çok fazla kanalı olduğunu sanmıyorum. O kanalları yerleştirmek kolaydır. Bende Hispasat ayarlı olduğu için ona göre sıralıyorum. Esas sıralaması zor olan Türksat ve Hot Bird uydularıdır. Kolay gelsin.:45:
Saygılar.
Konu emmi tarafından (11-02-2008 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir.

Teşekkurler usta.

arkadaşlar bende gm 15300 cı var yeni yazılımları nasıl yüklerim tek tek anlatırmısınız, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri