Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 19/22 İlkİlk ... 910111213141516171819202122 SonSon
215 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: GoldMaster 11000 20000-30000 Sürekli Guncel Softcam Dosyalar + Hazır Liste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 24.05.2006 Tarihli Yazılımı....

Alıntı kompetankedi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Emmi usta,

Aciko menulu yazılımı 5225 sky attım ancak ne tps ler nede multiler açılmıyor.

Yazılım atmıyalı çok oldu unutmuşum. 30800 fta ile syrediyordum ancak multiler ve tps ler gidince güncel yazılım diye acikoya döndüm yuklemeyi başlattıktan sonra cihazın anahtarını acıp voltaj vererek yaptım E0 E25 E50 ve E75 displayde gözlemledim F serisine geçti tum işlemlerden sonra loader basarılı dedi isede stanbye duşmedi boot dosyasıda sorunu çözmedi.

Daha sonra Aciko bölümünden 27/07/2006 yazılımı yukledim. Cihaz toparlandı sonra 1/2/2008 softcam ı atarken bu sefer uyandım standbye da yukledim normal gerçekleşti ve cihaz standbye a düştü.

Fakat tpsler ve multiler açılmıyor cinefx acık listemde diğerleri yok.

Bu konuda bilgi veririseniz şimdiden teşekür ederim.

Saygılarımla.

Kanımca yukleme için sıralamayı aşama aşama not etmek gerek zaman içinde unutuyorum 2 cihaz farklı sistemle yuklendiğinden gm 30800 fta ve aciko 5225 sky kafamı karıştırdı
    Arkadaşım alıcında 24.05.2006 tarihli yazılım olması lazım. Öbür yazılımlar farklı uydular için hazırlaşmıştır. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Kanal Listeleri ile Softcamlar güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.
    ustam teşekkür ederim ama 1 aydır softcam la izlediğim multiler bu softcamda açmadı acaba nerde hata yapmış olabilirim ?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

multiler uçtu arkadasım hata sende değil tpslerde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar ve de özellikle kosovalı.. GM 30300 sky makina kullanıyorum.. biryıldan fazladır yazılım güncellemedim..doğru yaptığımada emin değilim..bir sürü kanal artık şifre var diyor kala kala atv, star gibi kanallar var..forumu incelediğim kadarıyla tekrar güncellemeye çalışacam am bu sftcam nedir onunlamı şifre çözücem sadece linklerde verilen 8,8,2007 tarihli yazılım yeterli mi bi sorum daha o tarihten sonra yazılım var mı kim hazırlıyor bu yazılımları
    şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hypno Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaşlar ve de özellikle kosovalı.. GM 30300 sky makina kullanıyorum.. biryıldan fazladır yazılım güncellemedim..doğru yaptığımada emin değilim..bir sürü kanal artık şifre var diyor kala kala atv, star gibi kanallar var..forumu incelediğim kadarıyla tekrar güncellemeye çalışacam am bu sftcam nedir onunlamı şifre çözücem sadece linklerde verilen 8,8,2007 tarihli yazılım yeterli mi bi sorum daha o tarihten sonra yazılım var mı kim hazırlıyor bu yazılımları
    şimdiden teşekkürler
    Şu anda en stabil çalışan yazılım buradaki yazılımdır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Guncel ***lerle ilgili acılan kanalları izleme sansınız olabilir.Ayrıca frekans taraması yaparak listenizi guncelleyebilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hazır kanal listesinin içinde thor uydusu yok 11300 cı atacaktım ama thor uydusu yok ne yapacaz
    saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Hispasat'ı Sil

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu hazır kanal listesinin içinde thor uydusu yok 11300 cı atacaktım ama thor uydusu yok ne yapacaz
    saygılar
    Kardeş, LNB ayarlarına gir. Hispasat'ı iptal et. Kanalların hepsi silinir. Yerine Thor uydusunu işretle. Ve o uyuduyu tarattır. Çok fazla kanalı olduğunu sanmıyorum. O kanalları yerleştirmek kolaydır. Bende Hispasat ayarlı olduğu için ona göre sıralıyorum. Esas sıralaması zor olan Türksat ve Hot Bird uydularıdır. Kolay gelsin.:45:
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (11-02-2008 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler usta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende gm 15300 cı var yeni yazılımları nasıl yüklerim tek tek anlatırmısınız, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leylazeren Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende gm 15300 cı var yeni yazılımları nasıl yüklerim tek tek anlatırmısınız, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
    Bu konu yardımcı olacaktır Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 19/22 İlkİlk ... 910111213141516171819202122 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri