REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: YE-2000CISSuperPlus - USB li ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart YE-2000CISSuperPlus - USB li ?

YE-2000CISSuperPlus - USB li
    25haziran2007 yazilimi yükledim fakat yüklemeden sonra sinyal sorunu oldu türksat buldum fakat sirus astra sinyal var arama yaptim kanal buldu fakat kanallari göstermiyor ne yapabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bensu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    YE-2000CISSuperPlus - USB li
    25haziran2007 yazilimi yükledim fakat yüklemeden sonra sinyal sorunu oldu türksat buldum fakat sirus astra sinyal var arama yaptim kanal buldu fakat kanallari göstermiyor ne yapabilirim
    Başka bir cihazda denedinizmi aynı yayınları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baska cihaz derken kaon var böyle problem yok next de reset yaptim yeni den taradim yine aynisi kanal buluyor fakat göstermiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bensu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    baska cihaz derken kaon var böyle problem yok next de reset yaptim yeni den taradim yine aynisi kanal buluyor fakat göstermiyor
    Enteresan bir durum aynı olay benim basımıda gelmişti.Benim cihazda ust bant yayın varken next cıs ta yoktu neler denedim fayda etmedi.Sonra next lnb aldım sorun kalktı ama siz şöyle yapın evden gelen kabloyu direk canaklara takarak deneyin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri