REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
137 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Kaon Normal Board-C BOARD tps auto test-Polsat ok-Eurosport ok test yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah allah nooluyo yaw....adam bi tane dosya verdi diye kendini yazılımcı kralı zannediyo heralde...kosavalı usta boşver....takma kafaya...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah allah nooluyo yaw....adam bi tane dosya verdi diye kendini yazılımcı kralı zannediyo heralde...kosavalı usta boşver....takma kafaya...
    vardır bır sıkıntısı bulletfromhell kardesım anlasılır bekleyelım :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vardır bır sıkıntısı bulletfromhell kardesım anlasılır bekleyelım :45:
    Bekliyoruz bakalım dosya gelecek diye uykum geldi yatacam bekliyorum hala

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kraldan çok kralcı var memlekette

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazista Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kraldan çok kralcı var memlekette
    Polemike gerek yok @lazista usta bekliyoruz dosyalarını istersen yeni konu acabilirsin sorun degil.Diğer forumdan tanıyorum seni emege saygıyı biliriz merak etmen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi şunu anlatamıyorum denemden wermem şu an cihaz yok yanımda sunny yoksa diğer taraftada verirdim gururla burun kalkıklığıyla alakası yok pmden yollayayım sana fark etmez bende ilk takıntısı olmaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazista Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi şunu anlatamıyorum denemden wermem şu an cihaz yok yanımda sunny yoksa diğer taraftada verirdim gururla burun kalkıklığıyla alakası yok pmden yollayayım sana fark etmez bende ilk takıntısı olmaz..
    İlk takıntısı bende yok arkadaşım dier x kişilerde var anlatamıyorum herhalde ne acayipsiniz ya neyse iyi geceler ben kaçtım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım fake olur ve ya bi tarafında bug olur kimseyi mağdur etmek istemem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denetiyorum 1 dk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

edit__
    Konu l@zista tarafından (12-07-2007 Saat 01:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: dosyalar forumda dış link editlendi

Sayfa 8/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri