REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
137 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Kaon Normal Board-C BOARD tps auto test-Polsat ok-Eurosport ok test yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 Kaon_Team_Clasicos_176 Fixlenmiş Tps auto Yazılımları

yazılımlar kup3.1 ile enginner modda yüklenecek 12 01 a5 no av sorunu olanlar ilk önce orjinal kaon+219v4+yeni yazılım düzenini izlesin

D+,Cabo ve Polsat için softcam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dosyasını yükleyin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kanal listenizi yedekleyiniz yazılım atınca kanal listesi sıfırlanıyor.Kanal listesi yüklemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. loaderını kullanınız.

*** menüsüne girmek için "SARI + MENU" tuşlamanız yeterli..

Yazılımda İspanyolca ve İngilizce Dil desteği vardır.
    Konu l@zista tarafından (12-07-2007 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: d+ ekli softcam eklendi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazista Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

yazılımlar kup3.1 ile enginner modda yüklenecek 12 01 a5 no av sorunu olanlar ilk önce orjinal kaon+219v4+yeni yazılım düzenini izlesin
    Bu ayın 7 sinde cıkmış yazılım arkadaşım dalgamı geçiyorsun.1 ci mesajdaki yazılımdan ne farkı var bunun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ayın 7 sinde çıkmış yazılımın fixli hali ben kimseyle dalga geçmem radiacla yazılımın tarihi hariç başka yerlerinede bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne gibi değişikler var lazista usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu ayın 7 sinde cıkmış yazılım arkadaşım dalgamı geçiyorsun.1 ci mesajdaki yazılımdan ne farkı var bunun
    Peki fixlenince originalinden bozulmalar olmuyormu.Radiacla fixlenince yazılım bozuluyor az cok.Ayrıca + lar nelerdir merak ettim bende sunny cihaz yok ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1201a5de no av aynı sorunlu boardda dennettirildi ve no av alınmadı aşağıdaki döngüyle 1600a1 sorunlu boardda denendi ve bi sorun algılanmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazista Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1201a5de no av aynı sorunlu boardda dennettirildi ve no av alınmadı aşağıdaki döngüyle 1600a1 sorunlu boardda denendi ve bi sorun algılanmadı
    Tamam ozaman siz sorun yok diyorsanuz yoktur.mesajınızı konu olarak işleyelim sizde konunuza sahip cıkmış olursunuz hem:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki fixlenince originalinden bozulmalar olmuyormu.Radiacla fixlenince yazılım bozuluyor az cok.Ayrıca + lar nelerdir merak ettim bende sunny cihaz yok ama
    sevgili serkan yılmaz bizdeki genel prensip yazılımın sadece şifreli kanalları açması değil aynı zamanda stabil ve sağlıklı çalışmasıdır sunny üzerindede denemelerimiz devam etmektedir aynı zamanda hiç bir zamanda yazılım yapmadık yapıyoruz demiyoruz ki şablon üzerinde oynuyoruz takdir edersinizki 1 harf hatası bile stabil yapıyı bozuyor sunny btmler üzerindeki tps algo arayışımızda sona ermiştir aranıllan kan bulunmuştur ve denemeler tüm hızıyla devam etmektedir bilgilendirme açısından şunu da belirteyim 7 mayıs sunny btm yazılımına tps algo yüklenmesi dün başarıyla gerçekleşmiş fakat 7 mayıs taki kronik reset atma olayı gözlenmiştir 4 nisan üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir saygılarr...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar 12.01.a5 eyükledim önce orjinal yzaılım +kuru kafa ve bunu ekranda 8 yazısı çıktı cihaz açılmadı bende geri eski yazılıma döndüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar 12.01.a5 eyükledim önce orjinal yzaılım +kuru kafa ve bunu ekranda 8 yazısı çıktı cihaz açılmadı bende geri eski yazılıma döndüm
    ekranda 8 çıktıysa yanlış hw yi atıyosun

Sayfa 9/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri