REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
137 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Kaon Normal Board-C BOARD tps auto test-Polsat ok-Eurosport ok test yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birileri buradan alıp turkiyede ilk bizde diye yazmışlar hayret ediyorum dogrusu İlk espanyuol vermedimi bunu sonrada biz test için vermedikkmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Birileri buradan alıp turkiyede ilk bizde diye yazmışlar hayret ediyorum dogrusu İlk espanyuol vermedimi bunu sonrada biz test için vermedikkmi
    ya ortak ne bakıon sen onlara boşver versinler durumlar ortada. anladın sen onu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ilk olarak bu forumda verildi. hatta benim kaonlarda eurosport sorunu başlıklı konu açmamda verildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ilk olarak bu forumda verildi. hatta benim kaonlarda eurosport sorunu başlıklı konu açmamda verildi.
    OLur böyle şeyler Niceleri gördük siz konu diyorsunuz adamlar supersatforumu birebir kopyaladılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım 12.01.a5 lerde sorunlu herkesin bilgisibne

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline saglık ama bu menü beş para etmez kendi şahsımca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eline saglık ama bu menü beş para etmez kendi şahsımca
    tercih meselesi cogunun hoşuna gidiyor mesela

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 1030 dcı sky larda çalışıyormu acaba ben deneyecemde merak ettim.makineyi bozmayalım varmı deneyen.varsa bi zahmet foruma yazsın bizde deneyelim.şimdiden teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tercih meselesi cogunun hoşuna gidiyor mesela
    ustacığım bende stream yazılım yüklü,TPS,D+,TV Cabo,Polsat kanallarını seyredebiliyorum...bu yazılımın bana ne artısı olabilir???:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12.01.a5 lerde sorunlu olduğunu biliyorum

Sayfa 6/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri