Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Alanya'da orman yangını başladı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Alanya'da orman yangını başladı

Alanya'da orman yangını başladı Son Dakika - 11:20
    Antalya'nın Alanya ilçesinde Kuşyuvası mevkisinde orman yangını başladı.

Alanya Orman İşletmesi Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Alanya-Sarıveliler karayolunun 35. kilometresinde bulunan Kuşyuvası mevkinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Yangına ilk müdahale Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözlerle yapıldı. Antalya'dan gelen iki helikopterin ise rüzgar nedeniyle yangına müdahale edemediği bildirildi.

Alanya Orman İşletme Müdürü Vedat Dikici AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının karayolunun hemen kenarında başladığını, ilk müdahaleyle bu kısmın söndürüldüğünü ancak alevlerin uçurum olan bölgeye de sıçradığını ifade etti.

Bölgenin fiziki koşulları ve rüzgar nedeniyle yangına müdahale edemez hale geldiklerini belirten Dikici, fıstıkçamı ve karaçam bulunan bölgede yaklaşık 2 hektar alanın yandığını kaydetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet dün bende gördüm ormandan su alıp yangına müdahale eden helikopterler vardı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bızım ınsanlarımız bazı seylere hıc dıkkat etmıyo dusunmeden hareket edıyo mesela ben dun pıknıkte sıgarayı attım yere sonra hemen aklıma geldı dedım burası orman zaten yerler yaprak doluydu hemen ınfılak ettım ızmarıtı unutsaydım yaprak tutusmaya baslamıstı bıle :49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri