Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Alanya'da orman yangýný baþladý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Alanya'da orman yangýný baþladý

Alanya'da orman yangýný baþladý Son Dakika - 11:20
    Antalya'nýn Alanya ilçesinde Kuþyuvasý mevkisinde orman yangýný baþladý.

Alanya Orman Ýþletmesi Müdürlüðü yetkililerinden alýnan bilgiye göre, Alanya-Sarýveliler karayolunun 35. kilometresinde bulunan Kuþyuvasý mevkinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangýný çýktý.

Yangýna ilk müdahale Orman Ýþletme Müdürlüðüne baðlý arazözlerle yapýldý. Antalya'dan gelen iki helikopterin ise rüzgar nedeniyle yangýna müdahale edemediði bildirildi.

Alanya Orman Ýþletme Müdürü Vedat Dikici AA muhabirine yaptýðý açýklamada, yangýnýn karayolunun hemen kenarýnda baþladýðýný, ilk müdahaleyle bu kýsmýn söndürüldüðünü ancak alevlerin uçurum olan bölgeye de sýçradýðýný ifade etti.

Bölgenin fiziki koþullarý ve rüzgar nedeniyle yangýna müdahale edemez hale geldiklerini belirten Dikici, fýstýkçamý ve karaçam bulunan bölgede yaklaþýk 2 hektar alanýn yandýðýný kaydetti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet dün bende gördüm ormandan su alıp yangına müdahale eden helikopterler vardı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya bızım ınsanlarımız bazı seylere hıc dıkkat etmıyo dusunmeden hareket edıyo mesela ben dun pıknıkte sıgarayı attım yere sonra hemen aklıma geldı dedım burası orman zaten yerler yaprak doluydu hemen ınfılak ettım ızmarıtı unutsaydım yaprak tutusmaya baslamıstı bıle :49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri