REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/14 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
131 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Borsa ile ilgilenen arkadaşlar buraya!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar PKART hakkında bir yorumu olan varmı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde IBTYO var...spekülatif bi kağıt..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pkart prim yapan bir kağıttır..eğer belli bir miktar göz önünüzde yoksa kar sağladığınız anda satış yapmakta fayda var diye düşünüyorum.. bskyo gibi olabilir oda..arttı arttı düştü ;) simdi 0.94lerde

ıbtyo harika bir kağıttı...günün en çok yükselen kağıdıydı ama cuma günü de taban yaptı..dalgalanmaları oluyor..dikkatle takip ederseniz karlı çıkarsınız;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben bir ara pkartta çok oynadım ve iyi kazancım oldu ama neredeyse bir senedir takip etmiyorum ama ben kazandım
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BORSA ÇİFTE REKORLA KAPANDI
    İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Ulusal 100 Endeksi, çifte rekorla 55.625,44 puandan kapandı. Bu değer Endeksin yeni kapanış rekoru olarak kaydedildi. İMKB Bileşik Endeksi, bugünkü 2. Seans kapanış değerleri itibariyle, Cuma günü 1. seansta 53.736,74 puanla kırdığı, bugünkü 1. Seansta 55.058,80 puanla yenilediği seans içi zirve rekorunu, 2. Seansta 55.912,80 puanla daha ileriye taşıdı. Endeks ikinci seansta 1.200,79 puan artarak 55,625,44 puandan kapandı. Hisse senetleri ikinci seansta ortalama yüzde 2,21 değer kazandı. İlk seanstaki 1.488,90 puanlık artış dikkate alındığında, Borsa endeksi günün tamamında 2.689,69 puan yükseldi. Hisse senetlerinin günlük ortalama değer artışı yüzde 5,08 oldu.
    Dolar: 1.2500 Avro: 1.7273.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ne var ne yokm bugün borsada?? analiz isteyen var mı bir kağıt hakkında? yardımcı olabileceğim bir kağıt varsa sorunuz...

ayrıca tiyo vereyim AYEN alın ;)

KLBMO hızlı çıkıyor.. 0,83--0,84 alınması gereken bir kağıt bence ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben borsadan seçime 20 gün kala çıktım ve şu an %75 yabancı olan borsa bana hem güven vermiyor hemde sanki şişmiş gibi geliyor .. Sizce kaygılarım doğrumudur yoksa buradanda gidermi tekrar girmek için hala düşüncedeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MELİH Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ne var ne yokm bugün borsada?? analiz isteyen var mı bir kağıt hakkında? yardımcı olabileceğim bir kağıt varsa sorunuz...

ayrıca tiyo vereyim AYEN alın ;)

KLBMO hızlı çıkıyor.. 0,83--0,84 alınması gereken bir kağıt bence ;)
    o ayen enerji 2 sene önce beni batırdı kesinlikle yanaşmam o kagıda çok kar versede yinede girmem

kardemir 1,20 lerden düştü şu anda 1,14 sanırsam ama bekletecegim satma taraftarı değilim
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hunter haklısın..yabahcılar alıyor satıyor..ama şu anda bir sorun yok..ve gidişatta kötü değil.bence tkrr gir... tabii seçim yine de senin ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cabbari ilgilenen birisin borsayla...tavsiyem olacak sana..USAK al USAK al...mutlaka al..2.25den 181 lere düstü...mutlaka al..çok iyi prim yapacak..bilgin olsun bak... sonra MELİH dediydi deme bana ;)

Sayfa 2/14 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri